Football League

Έχει βρει τον τρόπο με Ρούνεϊ! (photos)

Και το σερί για τον ΑΟΧ συνεχίζεται! Με νέο θύμα αυτή τη φορά την ομάδα των Τρικάλων η αρμάδα του Σάκη Παπαβασιλείου κατάφερε να φτάσει σε μια ακόμα επικράτηση, κερδίζοντας με 1-0 χάρη στο γκολ του Ρούνεϊ στο 9ο λεπτό.

Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο του Μάλεμε παρακολούθησε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τον ΑΟΧ παρότι είχε το μειονέκτημα του αέρα στο α’ ημίχρονο να καταφέρνει να φτάνει στο γκολ. Ήταν η φάση του 9ου λεπτού όταν μετά το πλασέ από τον Βαρούχα ο Αθανασόπουλος έπεσε και απέκρουσε την μπάλα, αυτή έφτασε στο πόδια του Αποστολόπουλου, ο οποίος τη γύρισε για τον Ρούνεϊ που με κοντινέ πλασέ έδωσε το προβάδισμα στα Χανιά.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ έξυπνα προσπαθώντας να διαφυλάξουν το υπέρ τους προβάδισμα, με τα Τρίκαλα να χάνουν ευκαιρίες για να φτάσουν στο 1-1. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις οφ σάιντ όπου τα Τρίκαλα φτάνουν στο γκολ και τα οποία ακυρώθηκαν. Το πρώτο στο 38’ με τον Κουσκουνά και το δεύτερο στην επανάληψη, στο 61’, πάλι με τον Κουσκουνά. Επίσης, άκυρο γκολ υπάρχει και για τα Χανιά στο 72’ με τον Αποστολόπουλο.

Στα τελευταία λεπτά τα Τρίκαλα άσκησαν ακόμη περισσότερη πίεση στην περιοχή του ΑΟΧ, ο οποίος με την είσοδο του Θεολόγου στο παιχνίδι κράτησε το υπέρ του σκορ.

Μια νέα μεγάλη νίκη λοιπόν για τον ΑΟΧ που αυξάνει το σερί του σις 5 νίκες και 2 ισοπαλίες στα τελευταία 7 παιχνίδια με τον Σάκη Παπαβασιλείου στον πάγκο!

το φιλμ της αναμέτρησης και φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Α.Ο. Χανιά (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Βασιλείου, Τσουκάνης, Ηρακλής (89’), Φουρλάνος, Αποστολόπουλος, Βαρούχας (80’ Θεολόγου), Σταματής (93’ Ντούμος), Ρούνεϊ.

Τρίκαλα (Αλέκος Βοσνιάδης): Αθανσόπουλος, Σανδραβέλης (72’ Μαρουκάκης), Γκόλιας, Βέρτζος, Λ. Πίντο, Αρναρέλλης (46’ Ρομπέρτ), Στεφάνοβιτς, Μουμίν, Ε. Πίντο (58’ Μπαϊκαρά), Γιαννιτσάνης, Κουσκουνάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected