Αθλήματα

Εντυπωσιακή εμφάνιση του Φίλιππου Βέροιας!

Ισοπεδωτικός ο Φίλιππος στο δεύτερο ημίχρονο ξεσήκωσε το κοινό σε έναν ενθουσιασμό διαρκείας με την εμφάνισή του.

Οι γηπεδούχοι με νέα, γαλάζια εμφάνιση «προβληματίστηκαν» μόνο στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στους φιλοξενούμενους.

Ο Φίλιππος είχε ένα δυνατό ξεκίνημα στον αγώνα όμως από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι είχαν επαφή με το σκορ και το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με 8-6 αφού τόσο οι δυνατές άμυνες όσο και οι δυο τερματοφύλακες αλλά και τα δοκάρια κράτησαν χαμηλά τον δείκτη του σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ένας «άλλος» Φίλιππος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Φοίβου Συκεών, πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και ήταν θέμα χρόνου το μεγάλωμα της διαφοράς στο σκορ.

Ο Φίλιππος ευτύχησε να έχει στο α’ ημίχρονο και όπου χρειάστηκε σε όλο τον αγώνα «Άγιο Πέτρο» κάτω από τα δοκάρια του, έναν «σεληνιασμένο» Στηβ Παπαδόπουλο κι έναν πολύ καλό Μπάμπη Δομπρή του οποίου η συμμετοχή ήταν αμφίβολη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Από κει και ύστερα όλοι οι παίκτες του Φιλίππου είχαν πολύ καλή απόδοση.

Η εξέλιξη του παιχνιδιού και η διαφορά στο σκορ έδωσε τη δυνατότητα στον Στέλιο Σειρεκίδη από τα μισά του β’ ημιχρόνου να δοκιμάσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και να δώσει χρόνο συμμετοχής.

Φίλιππος Βέροιας – Φοίβος Συκεών 25-13

Φίλιππος Βέροιας (Σεϊρεκίδης): Ζλατάνος, Μιχαηλίδης 4, Δομπρής 4, Δημοσθένους, Κόντης 1, Ψωμιάδης, Χαραλαμπίδης 1, Τριανταφυλλίδης Αν., Μπουκοβίνας, Κύρτσιος 1, Vrazalica 4, Αποστολίδης, Μπαλτατζής 1, Τριανταφυλλίδης Δ., Παπαδόπουλος 7, Zulfic 2.

Φοίβος Συκεών (Πελεκίδης): Πίτσιος 3, Βότσης, Μπαλαμος 3, Αλμπανίδης, Παπαδόπουλος, Popovic, Ναουμίδης, Ντουλματζης 1, Τσιντίδης, Machou 2, Κοπαΐδης, Λιάπης, Πατσιας, Μαυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Τσαμεσίδης 4.

Τα πεντάλεπτα: 1-0, 3-0, 4-3, 7-5, 7-6, 8-6 (ημ.), 10-8, 12-9, 16-9, 20-10, 23-11, 25-13

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected