Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εντυπωσιακό διπλό παραμονής!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στην επανάληψη, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ επικράτησε με 0-3 επί του Ερμή στα Ζωνιανά για την 19η αγωνιστική της Γ Εθνικής και επέστρεψε στις νίκες, στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει για την παραμονή της στην κατηγορία.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, η ομάδα του ΙΝΚΑ ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 4ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντα Κόστα, ο Ανδρεαδάκης έδιωξε σε κόρνερ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Αρσένιεβιτς έβγαλε μία σέντρα, ο Τσίτας πήρε τη κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ και την επόμενη ακριβώς φάση ο Ντα Κόστα σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 12’ ο Κοζυράκη βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Βλαχάκης έδιωξε σε κόρνερ. Νέα ευκαιρία για τους Χανιώτες με τον Τσίτα να αστοχεί. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Ντεντάκης σούταρε αλλά ο Ανδρεαδάκης μπλόκαρε. Στο 31’ ο Τοπούζης σούταρε αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών και λίγα λεπτά αργότερα ο Σουμπασάκης αστόχησε μετά από σουτ από το ύψος της περιοχής.

Στην επανάληψη, αρχικά ο Παληγεώργος με σουτ άνοιξε το σκορ για τους Χανιώτες στο 65ο λεπτό, ανοίγοντας διάπλατα τον δρόμο για την επιβλητική νίκη. Στο 80′, ο Βεστάκης έκανε το 0-2, για να διαμορφώσει το τελικό 0-3 ο Σουμπασάκης στο φινάλε…

Συνθέσεις

Ερμής Ζωνιανών: Ανδρεαδάκης, Ανυφαντάκης, Γιακουμάκης, Κοζυράκης (72’ Σκουτέλης), Πασιαλής (46’ Πλουσής Δ.), Πλουσής Β., Ρόβας, Ταβλαδωράκης, Τοπούζης (55’ Καραγκιόζι), Φαμπίνιο, Χατζηβασίλης

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Δημήτρης, Καρβουνιάρης, Παληγιώργος, Σέχου, Τεντάκης, Σουμπασάκης (85’ Ταταράκης), Ντα Κόστα (76’ Κυπράκης), Αρσενίεβιτς, Τσίτας (52’ Βεστάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected