Κατηγορίες
Basket

Έσπασε ρεκόρ 70 χρόνων! (vid)

Απίστευτο! Ο Draymond Green έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έκανε τριπλ-νταμπλ χωρίς να βάλει διψήφιο αριθμό πόντων στη νίκη των Warriors στο Memphis!

Γίνεται ένας παίκτης που πέτυχε μόνο τέσσερις πόντους σε έναν αγώνα να κάνει… τριπλ-νταμπλ; Κι όμως γίνεται! Το έκανε ο Draymond Green στο Memphis, όπου οι Warriors νίκησαν πολύ εύκολα τους Grizzlies 122-107, μία ημέρα πριν από τον πολυαναμενόμενο αγώνα με την Oklahoma City. Η είδηση της βραδιάς δεν ήταν άλλη όμως από το επίτευγμα του Green, ο οποίος έκανε το πρώτο τριπλ-νταμπλ στην 70χρονη ιστορία του ΝΒΑ χωρίς να χρειαστεί διψήφιο αριθμό πόντων!

Ο απολογισμός του φόργουορντ των Warriors κόντρα στους Grizzlies ήταν 4 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 10 κλεψίματα και έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της λίγκας που σημείωσε διψήφιο αριθμό σε αυτές τις τρεις κατηγορίες στο ίδιο ματς. Η πρώτη ήταν το 1986, όταν είχε κάνει ο Alvin Robertson ένα από τα τέσσερα κουαντρούπλ-νταμπλ που έχουν επιτευχθεί στο ΝΒΑ. Σαν να μην έφτανε, δε, αυτό το σπάνιο τριπλ-νταμπλ, ο Green πρόσθεσε και 5 κοψίματα στη στατιστική του, έτσι για… ποικιλία! Σύμφωνα με το Elias Sports Bureau, ποτέ ξανά ένας παίκτης δεν είχε 10 κλεψίματα και 5 κοψίματα στο ίδιο παιχνίδι.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected