Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – Δόξα Λιανοβεργίου 2-0

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση και με το μυαλό να είναι περισσότερο στο επερχόμενο ματς με την ΑΕ Αλεξάνδρειας για το Κύπελλο, ο Κεραυνός Επισκοπής επικράτησε με 2-0 της Δόξας Λιανοβεργίου.

Η ομάδα του Γερμανού Σιαφαρίκα είχε τον έλεγχο σε όλο σχεδόν το 90λεπτο, αλλά δεν έπιασε τα ανάλογα στάνταρ απόδοσης όπως συνηθίζει όταν αγωνίζεται εντός έδρας. Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινομπλέ”, που αγωνίστηκαν με σημαντικές απουσίες, προσπάθησαν αρχικά να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ρίσκαραν έχοντας δύο καλές στιγμές για να μειώσουν το σκορ.

Τα δύο τέρματα μέσα σε 6 λεπτά προς το τέλος του πρώτου μέρους, έριξαν στο…καναβάτσο τους νεοφώτιστους και δημιούργησαν διαφορετικά δεδομένα στο δεύτερο 45λεπτο.

Το 1-0 σημείωσε στο 38ο λεπτό ο Μπουρνάζης, φάση που ξεκίνησε από το δυνατό σουτ του Καρυπίδη που κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο υψηλόσωμος φορ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Έξι λεπτά αργότερα ο Καρυπίδης και πάλι ελίχθηκε ωραία από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα, ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα στον Κώστα Θεοδώρου η οποία όμως πήρε ύψος και παρά την προσπάθεια του Πόλυ Τόζογλου, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Δόξα ανέβασε στροφές και προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τη νωθρότητα των γηπεδούχων, οι οποίοι επαναπαύτηκαν στο υπέρ τους 2-0.

Στο 63′ ο Τζέπης βρέθηκε κοντά στο 2-1 ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία των νεοφώτιστων ήταν λίγα λεπτά αργότερα, όταν το σουτ του Ντόι βρήκε το δοκάρι του Σταματέλου. O ίδιος μάλιστα είχε και ένα τετ-α-τετ στο 72′ αλλά άνοιξε το κοντρόλ και τον πρόλαβε ο Σταματέλος.

Η τελευταία φάση του αγώνα ανήκει και πάλι στη Δόξα, η κεφαλιά του Μπαντή όμως πέρασε ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι βγήκαν αρκετές φορές με αξιώσεις στα καρέ του Θεοδώρου, χωρίς όμως να πετύχουν το τρίτο γκολ που θα “κλείδωνε” οριστικά το τρίποντο.

Ως συμπέρασμα, θα λέγαμε πως ο Κεραυνός έχει (σαφώς) το μυαλό του στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕ Αλεξάνδρειας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22/2. Η διάκριση στον θεσμό είναι άλλωστε ο μοναδικός στόχος και μια κατάκτηση του τροπαίου θα ήταν βάλσαμο για την μη κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Σάκη Παγγούρα δεν κατάφερε σε ένα ακόμη παιχνίδι να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς σε 9 παιχνίδια μακριά από το Λιανοβέργι, μετρά ισάριθμες ήττες.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παζαρτζικλής, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Παπαδάκη

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Ουρούτσι, Μανδάλης, Λέσκας, Συμεωνίδης, Γιαουτζής, Παπαδόπουλος, Ουέλινγκτον, Παραστατίδης, Μπουρνάζης, Καρυπίδης

Δόξα Λιανοβεργίου : Θεοδώρου Κωσ., Καραπατσάς, Τόζογλου Π., Τόζογλου Χ., Τζέπης, Μπαντής, Θεοδώρου Κυρ., Παπαδόπουλος, Γελαδάρης (62′ Ντόι), Γερόπουλος (56′ Νουσιόπουλος), Σουρλόπουλος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected