Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – ΜΑΣ Βεργίνας 6-0 (photos)


Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα προσπέρασε το εμπόδιο του ΜΑΣ Βεργίνας ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων, ο οποίος από αύριο ξεκινά την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου έβαλε γρήγορα τις βάσεις για τη σημερινή νίκη και ο νεαρός προπονητής είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει τους Πετκάκη, Ταταρίδη και Κιρκιλιανίδη, οι οποίοι έδωσαν τη θέση τους στους Σούρλα, Ζωγράφο και Νασούφι αντίστοιχα.

Σε πολύ καλή μέρα ο Γιώργος Κίτσας, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα (το πρώτο στο 10′ με καρφωτή κεφαλιά και το τελευταίο στο 57′, μετά από ατομική ενέργεια.), φτάνοντας αισίως τα 29 στο φετινό πρωτάθλημα και τα 34 μαζί με το Κύπελλο Ημαθίας.

Το 2-0 σημείωσε ο Κιρκιλιανίδης, με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε στο παραθυράκι του Αντώνη Κούβαρου, ενώ το 3-0 του ημιχρόνου σημείωσε ο Ποτουρίδης, ο οποίος σούταρε με δύναμη εκτός περιοχής και παρά την προσπάθεια αντίπαλου αμυντικού, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 3-0.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρος και μετά από λάθος γύρισμα προς τον Κούβαρο, ο Κουντουράς μπήκε στη φάση και με λόμπα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των νεοφώτιστων ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Δημήτρη Σούρλα να βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερς, με πλασέ από πλάγια θέση μετά από πάσα του Κίτσα.

Το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης σήμανε αυτόματα και την αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς (κατά πολλούς), καθώς ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων θα προσπαθήσει σε 7 ημέρες να υπερασπιστεί την πρωτιά κόντρα σε μια ομάδα που είναι αήττητη μέχρι στιγμής και βεβαίως θέλει μόνο νίκη για να περάσει στην πρώτη θέση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Νατσιούρας, με βοηθούς τους κ.κ. Πίτο και Βαλκάνο

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης, Πετκάκης (46′ Σούρλας), Τασίδης, Ταταρίδης (56′ Ζωγράφος), Κουκουράκης, Κίτσας, Κουντουράς, Ραπτόπουλος, Ποτουρίδης, Κιρκιλιανίδης (50′ Νασούφι), Συμπεθέρης

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Κούβαρος Μ. (67′ Χερίδης κ.), Γκόγκος (59′ Κώστας), Θεοδώρου, Χατζάρας, Αναστασιάδης, Μιχαλόπουλος, Μπατσίλας (59′ Δημουλάς), Γιαννακίδης, Φραδέλος, Χερίδης Χ.

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected