Κατηγορίες
Super League 1

Πέρασε από την Τρίπολη με Ντάουντα!

Με το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, Αμπιόλα Ντάουντα, να σκοράρει το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, ο Ατρόμητος έσπασε το αρνητικό σερί και έφυγε με το διπλό από την έδρα του Αστέρα (1-0). Ντεμπούτο για Μανιάτη.

Λίρα εκατό αποδεικνύεται ο Αμπιόλα Ντάουντα για τον Ατρόμητο! Ο Νιγηριανός επιθετικός που αποκτήθηκε τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου από την ομάδα του Περιστερίου πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα και ο Ατρόμητος έφυγε με το διπλό από την Τρίπολη (1-0), σταματώντας έτσι ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη.

Όπως αναφέρει το contra.gr, αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του Ρικάρντο Σα Πίντο στη δεύτερη θητεία του στον Ατρόμητο, την οποία και την πανηγύρισε έξαλλα με το σφύριγμα της λήξης. Ο Αστέρας του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μπορεί να είχε την κυριαρχία και τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επικίνδυνοι.

Ο Λε Ταλέκ απουσίαζε λόγω καρτών, όμως όπως φάνηκε, ο Ντάουντα τον αντικατέστησε επάξια. Στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Λημνιός μπήκε με φόρα στην μεγάλη περιοχή, έκανε το γύρισμα, ο Ντάουντα εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με συρτό σουτ νίκησε τον Ντοναρούμα για το 1-0! Στην επανάληψη ο Αστέρας ανέβηκε, πίεσε περισσότερο, όμως δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Ατρομήτου.

Να σημειωθεί ότι στο 75′ έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο και ο Γιάννης Μανιάτης για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας του Περιστερίου και ήταν αρκετά καλός.

Συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Δημούτσος (75′ Ιωαννίδης), Χαμντανί, Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας (64′ Καλτσάς), Τσουκαλάς, Στανισάβλιεβιτς (83′ Τσιλιανίδης), Μάσα, Φαρίνια, Μανιάς

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Φυτανίδης, Παντελιάδης, Μπάγκα, Ουμπίδες, Τόνσο (75′ Μανιάτης), Λημνιός (85′ Βασιλείου), Πλατέλλας (74′ Πλατέλλας), Ντάουντα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected