Super League 1 - Μεταγραφές

Ρέι στο…παρά ένα, Σελαμανί στο μικροσκόπιο!

Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής πραγματοποίησε ο Παναιτωλικός.

Σύμφωνα με το agrinio-sports.gr, την ύστατη ώρα της έξτρα μεταγραφικής περιόδου που ολοκληρώθηκε πριν λίγο, υπέγραψε ο Ισπανός πλάγιος επιθετικός Άλβαρο Ρέι.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, γεννημένος στη Σεβίλλη στις 11 Ιουλίου 1989, έχει αγωνιστεί στη χώρα του με τη Μπέτις, τη Χέρεθ, την Αλκοκόρν, τη Μούρθια, ενώ έπαιξε και στην Αμερική με την Τορόντο!

Ο Ρέι έλυσε στο τέλος Ιανουαρίου το συμβόλαιό του με Αλκοκόρν με την οποία αγωνίστηκε μέσα στο 2017.

Στο περίμενε για Σελαμανί

Ο Αχίνγκα Σελεμανί δοκιμάζεται απ’ τις αρχές της εβδομάδας στο Emileon και από πλευράς Παναιτωλικού δεν φαίνονταν να υπάρχει βιασύνη για την περίπτωσή του. Παρότι η έξτρα μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σήμερα, ο 20χρονος επιθετικός δεν θα υπογράψει συμβόλαιο. Όχι γιατί δεν τον θέλουν στην ομάδα (ή δεν θέλει εκείνος), αλλά γιατί δεν μπορεί!

Ο Σελεμανί αγωνίζονταν στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ και δεν έχει την ιδιότητα του επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Οπότε είναι στην κατηγορία των ερασιτεχνών και μπορεί να ενταχθεί σε ομάδα από τον Ιούλιο.

Από τον Παναιτωλικό τονίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να προπονείται και εφόσον επιβεβαιώσει σε βάθος χρόνου τα θετικά στοιχεία που δείχνει, είναι πιθανή τις επόμενες μέρες η υπογραφή συμβολαίου με ισχύ από τον Ιούνιο του 2017.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected