Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Τα “φώτα” σε Κουλούρα και Νικομήδεια στην Α2 ΕΠΣ Ημαθίας! Δείτε το pregame του SportsUp για τη 15η & 17η αγωνιστική αντίστοιχα

Πιο έντονο το ενδιαφέρον εκ των πραγμάτων στον δεύτερο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, όπου τέσσερις ομάδες κοντράρονται για τις δύο προνομιούχες θέσεις, σε αντίθεση με τον 1ο όπου τα πράγματα είναι σαφώς πιο ξεκάθαρα.

1ος όμιλος

Με το παιχνίδι στην Κουλούρα να ξεχωρίζει, συνεχίζεται ο 1ος όμιλος της Α2 Ερασιτεχνικής, με την 15η αγωνιστική του προγράμματος.

Εκεί, ο ουραγός ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη Παλαιοχωρίου, με τις δύο ομάδες να θέλουν το τρίποντο για διαφορετικούς λόγους. Η ομάδα του Νίκου Καρύδα βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο καθώς η διαφορά από τη 13η θέση είναι στους 8 βαθμούς, ενώ από την άλλη πλευρά οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να διατηρήσουν (ή να αυξήσουν) τη διαφορά από την τρίτη θέση.

Η πρωτοπόρος Νίκη Αγκαθιάς θα μεταβεί στα γειτονικά Παλατίτσια για να αντιμετωπίσει τον τοπικό ΠΑΟ και με νίκη κάνει ένα ακόμη βήμα προς τη μαθηματική άνοδο στην Α1, καθώς στα εναπομείναντα 7 παιχνίδια θα θέλει 10 βαθμούς για να πετύχει τον μεγάλο φετινό στόχο.

Από τα άλλα παιχνίδια, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Μακεδονικού Πλατάνου με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, δύο ομάδες που βρίσκονται μεν χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα αλλά έχουν “χτίσει” μια αξιοσημείωτη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Μόνο νίκη θα επιδιώξει την ίδια ώρα η ΑΕ Σχοινά στο Κλειδί, ώστε να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για τη δεύτερη θέση ενώ το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής συμπληρώνουν οι αναμετρήσεις στο Παλαιό Σκυλίτσι (ο τοπικός Άρης υποδέχεται τον Φίλιππο Μέσης) και στον Σταυρό, όπου η Θύελλα θα κοντραριστεί με τον Φίλιππο Μελίκης

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο, με ώρα έναρξης στις 15.30 :

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Φίλιππος Μέσης

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Άρης Παλαιοχωρίου

ΠΑΟ Παλατίτσια – Νίκη Αγκαθιάς

Εθνικός Κλειδιού – ΑΕ Σχοινά

Μακεδονικός Πλατάνου – Αστέρας Αλεξάνδρειας

Θύελλα Σταυρού – Φίλιππος Μελίκης

δείτε την εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

2ος όμιλος

Εντός έδρας αναμετρήσεις για τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας, περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2, ενώ ο τρίτος ΑΟ Μαρίνας μεταβαίνει στο Μακροχώρι για να αντιμετωπίσει την τοπική Ακαδημία.

Την ευκαιρία για ακόμη ένα τρίποντο έχουν Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας και Νέα Γενεά Νικομήδειας, που υποδέχονται στις έδρες τους τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και τον Αριστοτέλη Νάουσα αντίστοιχα. Δύο παιχνίδι φαινομενικά στα μέτρα αμφοτέρων, ωστόσο θα πρέπει να δώσουν τη δέουσα σημασία αν θέλουν να αποφύγουν την οποιαδήποτε απώλεια.

Όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, ο ουραγός Μακεδόνας Βέροιας έχει δύσκολο έργο στη Ραχιά κόντρα στον τοπικό Εθνικό, ο οποίος είναι μεν αδιάφορος βαθμολογικά, ωστόσο θέλει τη νίκη γοήτρου μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Η διαφορά των 5 βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη δεν εφησυχάζει την Ακαδημία Βέροιας, που θα επιδιώξει τον βαθμό ή τους βαθμούς στην Πατρίδα, ώστε να κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παραμονή.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση στην Παναγιωπούλα, όπου η Δόξα Νάουσας υποδέχεται την ΑΕΠ Βέροιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο, με ώρα έναρξης στις 15.30 :

ΑΣ Πατρίδας – Ακαδημία Βέροιας

Δόξα Νάουσας – ΑΕΠ Βέροιας

Ακαδημία Μακροχωρίου – ΑΟ Μαρίνας

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Εθνικός Ράχης – Μακεδόνας Βέροιας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Αριστοτέλης Νάουσας

Ρεπό : Ελπίδα Μονοσπίτων

δείτε την εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected