Κατηγορίες
Football League

Ακόμη πιο ψηλά!

Τα φαντάσματα των εντός έδρας αποτυχιών απομακρύνθηκαν οριστικά από την Καρδίτσα, αφού η Αναγέννηση μετά τον Αγροτικό Αστέρα υπέταξε και τον Αχαρναϊκό και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-0).

Οι κιτρινόμαυροι πήραν βαθιά βαθμολογική αλλά και ψυχολογική ανάσα απομακρυνόμενοι από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά κυρίως κερδίζοντας την εμπιστοσύνη του κόσμου τους που τους είδε να βγάζουν πάθος μέσα στο γήπεδο, να ξέρουν τι θέλουν και πώς να το πετύχουν και κυρίως να είναι αποτελεσματικοί, επιθετικά, κάτι που τους έλειψε σε προηγούμενες αναμετρήσεις.

Η Αναγέννηση έφθασε δίκαια στην επικράτηση, όντας καλύτερη των αντιπάλων της στο μεγαλύτερο διάστημα και ανταποκρινόμενη καλύτερα στις συνθήκες του παιχνιδιού. Έδειξε τον χαρακτήρα που ποτέ δεν έχασε αλλά δεν τον έβγαζε και προς τα έξω και σίγουρα τόσο ο κόσμος όσο και η ομάδα βλέπουν πιο αισιόδοξα το μέλλον.

Καθοριστικό σημείο στη ροή του παιχνιδιού το πρώτο γκολ στο 45 που άλλαξε τις ισορροπίες. Ήρθε όμως με βάση την λογική και την εικόνα των δύο ομάδων.

το φιλμ της αναμέτρησης στο karditsalive.net

Συνθέσεις

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Μάγγος): Πρίφτης, Τσόπελας, Μπλέντι, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ(46 Μπιτέλης), Ντάνκουα(68 Καραγιάννης), Σμίλτος, Τζέκος(76 Ντιατά), Τσιλούλης, Κρητικός

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Κόστιτς): Ψύχος, Σωτηράκος, Τερέκ, Καρβάλιο(67 Μάρτινς), Παπατόλιος, Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης, Ντάγκρας(46 Λύρας), Αναστασίου, Τσουβαλτσίδης, Νταμιάνο (75 Ζαχαρός)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected