Super League 1

Άλμα παραμονής οι “Φαίακες”!

Η Κέρκυρα νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό στο «εξάποντο» της αγωνιστικής και έχτισε διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Σε κατάσταση… συναγερμού οι Βοιωτοί!

Χαρακτήρα τελικού είχε για την Κέρκυρα το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Εδώ και μέρες οι Φαίακες συζητούσαν μεταξύ τους πως το παιχνίδι αυτό μπορεί να είναι και εκείνο που θα τους έδινε την παραμονή.

Ήταν δεδομένο λοιπόν πως θα τα δώσουν όλα για το τρίποντο. Έτσι και έγινε, αν και στα πρώτα λεπτά ο Λεβαδειακός ήταν καλύτερος, ο Κουτζαβασίλης κράτησε και ο Γκομές… καθάρισε! Όταν έπρεπε, ο Έλληνας κίπερ κράτησε το μηδέν στις δύο καλές στιγμές των Βοιωτών και ο Γάλλος λίγο πριν το ημίχρονο πέτυχε το γκολ της νίκης.

Το 1-0 ήταν αρκετό για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. Δεν ήθελε κάτι άλλο, η δουλειά είχε γίνει, το μόνο που έμενε ήταν να γίνει σωστή διαχείρηση και η Κέρκυρα να πανηγυρίσει ίσως το πιο σημαντικό φετινό της τρίποντο. Αυτό έγινε από τον Έλληνα τεχνικά αν και χρειάστηκε να οπισθοχωρήσει αρκετά… Παρ’ όλα αυτά η δουλειά έγινε, η Κέρκυρα έφτασε στους 22 βαθμούς και πλέον μπορεί να πάει στα υπόλοιπα παιχνίδια με μεγαλύτερη άνεση.

το φιλμ της αναμέτρησης στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΑΟ Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκόμες, Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς (ΚεΙτά 74′), Σπίνουλας, Νίκιτς (Αντιλέχου 83′), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (Κόντος 71′), Ντιόγκο, Τουράμ

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος (Μαχαίρας 53′), Ουόν, Νιασέ, Μεντί, Κουλιμπαλί (Σουμπίνιο 68′), Καλτσάς, Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα (Τόνι Σίλβα 80′), Καραμπουέ, Μάντζιος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected