Γ Εθνική / Τοπικά

Χαράς ευαγγέλια για τους “κυανόλευκους”! (photos)

Ακόμα μια νίκη πέτυχε σήμερα (12/2) η ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας απέναντι στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με 3-1 για την 19η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη είχε την υπεροχή και την κατοχή, ήταν πολύ καλύτερη του Αχιλλέα και δίκαια έφτασε σε ακόμα μια νίκη η οποία την διατηρεί στην κορυφή του ομίλου, στον στόχο που έχει τεθεί για την άνοδο στην Football League. Μάλιστα η λαρισινή ομάδα αύξησε την διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό Βόλου στους 4 βαθμούς, μετά την ήττα των “κόκκινων” από την Πύδνα Κίτρους με 0-1.

Ένα ματς με λίγο κόσμο και με κρύο πολύ, ενώ στα αξιοσημείωτα η πρώτη εμφάνιση του τερματοφύλακα Σταυράκη, αλλά και του επιθετικού Μανθάνο ο οποίος στο ντεμπούτο του πέτυχε και γκολ.

Μπορεί η Νεοκαισάρεια να προηγήθηκε, ωστόσο ο Απόλλωνας δεν φάνηκε να επηρεάζεται, ισοφάρισε άμεσα και στην επανάληψη έφτασε άνετα στην νίκη που όπως είπαμε τον διατηρεί στην κορυφή του ομίλου του.

το φιλμ της αναμέτρησης και περισσότερες φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σάββας, Παπαδόπουλος (46′ Μανθάνο), Μουταφτσίσκι, Ανδρέου, Αγρόδημος, Διβανές (81′ Ιβανίδης), Καρακατσάνης, Σαχινίδης, Σουλίδης (54′ λ.τ. Κυριάκος), Μηνάς.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Γιώργος Καμπερίδης): Κούζας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Πετρουζέλης, Παγωνίδης, Δημηνάς, Θωκαΐδης (71′ Καραμανώλας), Λάιος, Καμπερίδης, Νάκας (87′ Σιδηρόπουλος), Μανίκας (83′ Παπαδόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected