Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έμφραγμα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Με την πρώτη και τελευταία επαφή του με την μπάλα στο ματς, ο Κώστας Βλάχος έριξε στο καναβάτσο τον Τσικλητήρα Πύλου χαρίζοντας στον Φωστήρα ένα πολύτιμο διπλό με 1-2 μέσα στην Πύλο για την 19η ένατη αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής!

Ο πάλαι ποτέ «φονέας των γιγάντων» σκότωσε τα όνειρα του Τσικλητήρα για κάτι καλό και τον έβαλε σε περιπέτειες όσον αφορά τη συνέχεια υποχρεώνοντάς τον σε δεύτερο σερί αρνητικό αποτέλεσμα μετά την ήττα στη Μεγαλόπολη.

Η ομάδα του Παντέλη έφτασε στην ανατροπή σ’ ένα απόγευμα που είχε ξεκινήσει ιδανικά για τον Τσικλητήρα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με κεφαλιά του Ρούσση αλλά τελικά οι φιλοξενούμενοι με τον Μήτκα στο 51′ και τον Βλάχο στο 94′ (ένα λεπτό μετά την είσοδο του στο ματς), έφεραν τα πάνω κάτω.

το φιλμ της αναμέτρησης στο sport365.gr

Συνθέσεις

Τσικλητήρας : Κόκκαλης, Μανίκος, Καραμηάς, Κυριαζόπουλος, Ρούσσης, Ζαχαρόπουλος, Γεωργιόπουλος (73′ Τσώνης), Τσάτσος (91′ Ρήγας), Γραμματικόηουλος, Πήλιος (84′ Μηίζος), Κερμενίδης

Φωστήρας: Μπαλασάκης, Κόπελας, Ντάφλας, Παραράς, Καλημέρης, Ρόκας, Μίτκας, Χαρίτος (46′ Ο. Ντάφλας), Κρολ, Δωροβίνης (93′ Βλάχος), Σκάρος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected