Κατηγορίες
Football League

Ισοπαλία που δεν βολεύει κανέναν!

Σε κακό δαίμονα της Καλλιθέας έχει εξελιχθεί ο Πανελευσινιακός, αφού η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα παρέμεινε αήττητη για τρίτο διαδοχικό ματς με τους «κυανόλευκους» στο ντεμπούτο του Γρεβενιώτη προπονητή στον πάγκο.

Όπως αναφέρει το FL News, η αθηναϊκή ομάδα ξεκίνησε αρκετά καλά, έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί με τον Σταματάκο και τον Γουόρντεν, αλλά από εκεί και πέρα είχε πολλές δυσκολίες στο να δημιουργήσει φάσεις και να μπει στην περιοχή της Ελευσίνας.

Από την άλλη πλευρά υπήρχε μεγάλη αστάθεια στην άμυνα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει σχεδόν σε κάθε αντεπίθεση της Ελευσίνας που, σίγουρα, δεν ήταν αποτελεσματική, αφού τελείωσε το ματς χωρίς ουσιαστική ευκαιρία παρά τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε χωρίς ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, με αρκετά φάουλ, λάθη και καθυστερήσεις από την πλευρά των φιλοξενούμενων που ήθελαν τον βαθμό για να μείνουν στο κυνήγι της παραμονής.

Σε δύσκολη θέση, βέβαια, παραμένει και η Καλλιθέα, η οποία δεν μπόρεσε να ανοίξει την ψαλίδα από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Συνθέσεις

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Κουρμπανάς): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Τσώνης, Συριόπουλος, Γκίνη, Τσίπρας, Μπέλης, Σταματάκος (78′ Στεφάνοβιτς), Γουόρντεν (74′ Κρεββατάς), Ταμπάκης (53′ Σμυρλής)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Μακρυωνίτης, Σιλιγαρδάκης (91′ Κορομηλάς), Ακούζιε (53′ Τσίγκρος), Πρίντεμπς, Κολόκας, Γραικός, Κωνσταντινίδης, Κασνέτση, Καμπούρης, Αρναούτογλου, Νίασον (88′ Δημόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected