Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Καρδιοχτύπησε αλλά αύξησε τη διαφορά! (vid)

Μεγάλη νίκη που τη δίνει τη δυνατότητα να παραταχθεί στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία πανηγύρισε ο Ιωνικός επικρατώντας της Κηφισιάς με 2-1.

Όπως αναφέρει το stoplekto, οι γηπεδούχοι ήταν σε γενικές γραμμές καλύτεροι έχοντας την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα υπέρ τους.

Από την άλλη η Κηφισιά πάλεψε το ματς, όμως δεν τα κατάφερε μένοντας στους 15 βαθμούς και την 12η θέση.

Στο 35′ έγινε το 1-0 με τον Πεεφ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την όμορφη ασίστ του Μάνιας, με τον Ρεντζή στο 37 να ισοφαρίζει σε 1-1 με ωραία ενέργεια

Στο β μέρος ο Ιωνικός πίεσε και κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ στο 63′ με τον Μάριο Αργυρίου, με τους φιλοξενούμενους να μενουν με παίκτη λιγότερο στο 71′ λόγω αποβολής του Παναγιωτόπουλου. Οι γηπεδούχοι είχαν τη στιγμή να κάνουν το 3-1 στο 88′ με τον Σαπαλίδη όμως έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι μετά από πάσα του Μέίμάρογλου.

Με τη νίκη αυτή ο Ιωνικός αύξησε τη διαφορά του από τον 2ο Εργοτέλη στους τρεις βαθμούς.

Συνθέσεις

ΙΩΝΙΚΟΣ : Παναγόπουλος, Σικαλιάς (84′ Καραλής), Μειμάρογλου, Παντελίδης, Ασάνοβιτς, Κρητικός, Καμαρά (83′ Σαπαλίδης), Σιμιτσής, Αργυρίου, Μάνιας (68′ Μάρης), Πέεφ.

ΚΗΦΙΣΙΑ : Γουμάγιας, Μουσταφίδης, Ταμπάκης,Έσλερ, Καρακώστας, Μεταλλινός, Αδραχτάς (64′ Σπηλιωτάκης), Σάμιος, Κυριαζής (64′ Φαρινόλα), Παναγιωτόπουλος (71′ Σουλελές), Ρεντζής.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected