Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Μακροχώρι – ΑΕ Χαρίεσσας 3-1

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο Μακροχώρι, όπου οι “ασπρόμαυροι” έκαναν την ανατροπή και πήραν μια σπουδαία νίκη!

Η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου νιώθει πλέον μεγαλύτερη ασφάλεια όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία καθώς η διαφορά των 9 βαθμών είναι κάτι παραπάνω από σημαντική στην παρούσα φάση.

Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” είχαν σε ένα ακόμη παιχνίδι καλή παρουσία, προηγήθηκαν στο σκορ, όμως τόσο η αποβολή του Φωτιάδη στο 39′ αλλά και ο ανταγωνιστικός αντίπαλος, τους υποχρέωσαν στην 7η φετινή ήττα. Μετά το τέλος του αγώνα, η διοίκηση της ΑΕΧ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταγγέλλει τη διαιτησία του σημερινού αγώνα, όπως μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Το παιχνίδι διεξήχθη (δυστυχώς) μεταξύ…συγγενών και φίλων καθώς, παρά το γεγονός πως το Μακροχώρι έχει δημιουργήσει ένα καλό σύνολο και παλεύει με σημαντικές αξιώσεις για την παραμονή, οι φίλαθλοι δεν δίνουν το παρόν με αποτέλεσμα (και) σήμερα, η εικόνα στην κερκίδα να είναι αποκαρδιωτική.

Τουλάχιστον αυτοί οι 30 περίπου θεατές, απόλαυσαν ένα παιχνίδι που είχε 4 γκολ (το ένα καλύτερο από το άλλο), πάνω από 10 φάσεις μπροστά στις δύο εστίες αλλά και μια αποβολή, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό “κοκτέιλ” για τον τελευταίο απαιτητικό φίλαθλο.

Καλή εμφάνιση από την ΑΕΧ αλλά δεν κατάφερε να φύγει με βαθμό από το Μακροχώρι

Η ΑΕΧ, παρά το γεγονός πως είναι αδιάφορη βαθμολογικά, έδειξε από την αρχή πως θα ήταν σπουδαίος αντίπαλος για το Μακροχώρι, που “καιγόταν” για βαθμούς. Η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη, στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Τσιμπρή, άνοιξε το σκορ και συγκεκριμένα στο 14′ όταν ο Τουμαράς εκτέλεσε το φάουλ από το χώρο του κέντρου, ο Στογιάννης πρόλαβε την έξοδο του νεαρού πορτιέρο και με πλασέ, άνοιξε το σκορ.

Το γκολ των φιλοξενούμενων… αφύπνισε τους “ασπρόμαυρους”, οι οποίοι ανέβασαν στροφές και στο 35′ έφεραν το ματς στα ίσια. Μετά από ωραία εκδήλωση αντεπίθεσης, ο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου έκανε τη σέντρα και ο Τηλκερίδης δεν κατάφερε να απομακρύνει όπως ήθελε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την ΑΕΧ, ο ρέφερι κ. Καραγκιζόπουλος έδειξε τη δεύτερη κίτρινα κάρτα στον Φωτιάδη (39′), ο οποίος πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν από το αριθμητικό μειονέκτημα και στο 57′ είχαν δοκάρι με τον Στογιάννη, ο οποίος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ.

Οι γηπεδούχοι όμως και μετά τις καθοριστικές όπως αποδείχτηκε αλλαγές του Γιώργου Απόσογλου στο 56′, ανέβασαν στο στροφές και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, μετά από ιδανική πάσα του Τάσου Τσακαλίδη και ωραίο τελείωμα από τον Βύζα.

Στο 71′ η ΑΕΧ είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όταν ο Τουμαράς εκτέλεσε το φάουλ και ο Τσιμπρής απέκρουσε με τη βοήθεια του οριζόντιο δοκαριού ενώ τρία λεπτά αργότερα, το Μακροχώρι “κλείδωσε” ουσιαστικά το σημερινό τρίποντο, χάρη στην κλάση του Τάσου Τσακαλίδη ο οποίος πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα μετά από ωραία πάσα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ζαχαρίας Ιωαννίδης είχε κεφαλιά εξ επαφής που κατέληξε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 83′ ο Στογιάννης αστόχησε από πολύ καλή θέση.

16216164_1830027680601608_1216824450_n

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Κελεσίδη και Χριστοδούλου

Συνθέσεις

Μακροχώρι : Τσιμπρής, Φωτόπουλος (56′ Βύζας), Ηλιάδης, Πέγιος, Νικόπουλος, Γκιουλέκας, Τσακαλίδης Γ., Φιλιππίδης, Πίκος (56′ Παπακωνσταντίνου Γ.), Τσακαλίδης Τ., Παπακωνσταντίνου Δ. (88′ Τσαουσίδης)

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Τηλκερίδης (87′ Δάτσης), Ιωαννίδης Ζ., Σταμάτης, Ιωαννίδης Θ., Φωτιάδης, Λύτης, Τουμαράς (77′ Κωστογλούδης), Στογιάννης, Γραμματικός (46′ Δελητζάκης), Δημητρούσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected