Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Μεγάλη νίκη για τον Απόλλωνα!

Σπουδαία νίκη, του Απόλλωνα Παραλιμνίου, που έπαιξε έξυπνα και επέστρεψε με τον πιο εντυπωσιακά τρόπο στις νίκες κόντρα στην ΑΠΕ Λαγκαδά, μετά από δυο συνεχόμενες ήττες.

Οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου παίζοντας έξυπνα από την αρχή του αγώνα έδωσαν χώρο στους Θεσσαλονικείς και εκμεταλλεύτηκαν τους κενούς χώρους. Μια τακτική που απέδωσε, αφού οι Σερραίοι πέτυχαν δυο πανέμορφα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Στις αρχές του Β’ ημιχρόνου η ΑΠΕΛ μείωσε το σκορ από την άσπρη βούλα και αναπτέρωσε τις ελπίδες της, ειδικά μετά την αποβολή του Ρούμπου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν από κει και πέρα σωστά την κατάσταση, δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους να τους δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις μπροστά στα καρέ του Τοτοτλίδη και στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο serresgoal.gr

Συνθέσεις

Απόλλων Παραλιμνίου : Τοτολίδης, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Παναγιωτίδης, Δέντσας, Ρούμπος, Ναλμπάντης, Τσομαχασβίλι (10′ λ.τ Μεντής), Λιάρας (78′ Τάκας), Γαϊδαρτζής (88 Σελαλματζίδης)

ΑΠΕ Λαγκαδά : Ρίζος, Καλούδης, Τριανταφυλλίδης, Μπάρμπας, Καραμανλής, Φέτσης, Ντούνγκα (67 Πολίτης), Πολύζος (63 Κρυστάλλης), Στεφανίδης, Ξανθόπουλος (72 Αθανασιάδης), Σκαθαρούδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected