Κατηγορίες
Αθλήματα

Μία ακόμη τεράστια εμφάνιση!

Χρειάστηκε τρεις αγώνες και ορισμένες δοκιμές στα κοντάρια για να δείξει πως και φέτος θα είναι πρωταγωνίστρια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Η Κατερίνα Στεφανίδη βρήκε ρυθμό και παράλληλα το άλμα, που την έφερε στην κορυφή του κόσμου. Η Ελληνίδα ξεπέρασε το 4,82 μ. στο επί κοντώ στο μίτινγκ της Νέας Υόρκης και έγινε η κορυφαία αθλήτρια για φέτος στον κόσμο.

Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο ξεκίνησε τον αγώνα στα 4,52 μ. και συνέχισε δίχως πρόβλημα στα 4,62 μ., 4,72 μ. και 4,82 μέτρα. Έπειτα προσπάθησε να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ και δοκίμασε δίχως επιτυχία στα 4,92 μέτρα.Σε κάθε περίπτωση η 27χρονη έδειξε στο σωστό δρόμο ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Βελιγραδίου. Δεύτερη με 4,72 μ., ήταν η Σάντι Μόρις. Πριν από ένα χρόνο, στην ίδια διοργάνωση η Ελληνίδα ξεπέρασε τα 4,90 μ. και έγινε η 4η αθλήτρια όλων των εποχών παγκοσμίως στον κλειστό στίβο.

Η Στεφανίδη θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στο μίτινγκ του Μπέρμιγχαμ στις 18 του μηνός, που θα είναι και ο τελευταίος της πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected