Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκη που μπορεί να αποδειχτεί χρυσάφι! (vid)

Πολύ μεγάλης σημασίας νίκη, την πρώτη φετινή του εκτός έδρας, αλλά και πρώτη γενικότερα μέσα στο 2017, πέτυχε την …καταλληλότερη στιγμή ο Αστέρας Αμαλιάδας επικρατώντας με το ευρύ 0-3 επί του Παναργειακού στο Άργος. Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Έχοντας πολύ έντονη βαθμολογική ανάγκη μετά τα προηγούμενα αποτελέσματα (και τα δικά τους αλλά και άλλων ομάδων που βρίσκονταν σε κοντινές θέσεις) οι «βυσσινόλευκοι» δεν είχαν περιθώριο ήττα. Απέναντι στους γηπεδούχους που ήθελαν μια ακόμα νίκη ώστε να καταφέρουν για πρώτη φορά μετά τις πρώτες αγωνιστικές, να βρεθούν πάνω από την τελευταία θέση του ουραγού, ο οποίος ως γνωστόν υποβιβάζεται (μόνο αυτός φέτος).

Ο Αστέρας, δυνατός, ουσιαστικός και καλά προετοιμασμένος, κατάφερε να “καθαρίσει” το ματς από το πρώτο κιόλας μέρος!

το φιλμ της αναμέτρησης στο iliaoikonomia.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Δουβίκας): Σαχσανίδης, Βιδάλης (60′ Καστρίτης), Στασινόπουλος, Σιάτρας, Φίλης, Κουρούμα, Παπουτσής, Ραχίμ, Φασούλης (46′ Καλύβας), Καλογέρης, Παναγιωτόπουλος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Λάζαρος Σέμος): Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Κασάπης, Αρβανίτης, Μπράβος, Μπουζούρας, Γκαντιάγκα (80′ Ζόρο), Μπαρμπαρούσης, Σταθάτος (74′ Μελετίδης), Παρασκευόπουλος (51′ Οντβόνγκ)

VD Media WebTV

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected