Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η νίκη του Απόλλωνα και το βίντεο με τα επεισόδια

Τη νίκη σε ένα πολύ επεισοδιακό παιχνίδι πήρε ο Απόλλων Καλαμαριάς σε μια σκληρή έδρα, χάρη στο γκολ του Γεωργιάδη στο 78’.

Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη που δίνει για την πρώτη θέση και την άνοδο πέτυχε ο Απόλλωνας κόντρα στον Καμπανιακό για την 19η αγωνιστική της Γ’ εθνικής, σε ένα πολύ ζεστό παιχνίδι, με αποβολές και ξύλο.

Πολλά τα παράπονα του Απόλλωνα για την αποβολή του Σαμαρά που ωστόσο δεν στάθηκε ούτε αυτή εμπόδιο για την κατάκτηση της νίκης. Τα παράπονα των κοκκινόμαυρων δεν ήταν μόνο για τη φάση με τον Σαμαρά, αλλά και για τη γενική αντιμετώπιση των διαιτητών σε όλο το παιχνίδι. Ο προπονητής του Απόλλωνα, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, έβλεπε τον αγώνα πίσω από τα κάγκελα λόγω της τιμωρίας του.

το φιλμ της αναμέτρησης στο metrosport.gr

Συνθέσεις

Καμπανιακός: Μπόικος, Κασαπίδης, Αλμπάνης, Πανούσης, Ρακαβίνας, Ασλαμπάλογλου, Λεφίδης (65’ Μπιτσικόπουλο ), Μενιγκάλι (69’ Αριζάνης), Προβατίδης, Στεφανίδης, Μπάλιος

Απόλλων Καλαμαριάς: Μένκα, Αμαραντίδης, Κυβελίδης (63’ Χασομέρης), Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Πόποβιτς (88’ Χατζηδημητρίου), Φάμπιο, Καλαϊτζίδης (24’ Λιόνης), Καλογέρης

Mετά από αυτή την εξέλιξη, έγιναν πράγματα και θάματα στο γήπεδο, με τους παίκτες και προπονητές των δύο ομάδων να συμπλέκονται. Ο Κυβελίδης φέρεται να είπε κάτι στον προπονητή του Καμπανιακού, Γιάννη Κερλίδη, με τον ίδιο μετά να στρέφεται στον πάγκο του Απόλλωνα και τα πνεύματα να οξύνονται ακόμη περισσότερο. Μάλιστα, ένταση υπήρξε και στις κερκίδες, με οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια, αλλά ευτυχώς τα πνεύματα να ηρεμούν λίγα λεπτά αργότερα.

Ως αποτέλεσμα της έντασης στον αγωνιστικό χώρο πάντως ο Μπουμαρσόπουλος απέβαλε τον Γιάννη Κερλίδη, προπονητή της ομάδας της Χαλάστρας.

δείτε περισσότερα βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected