Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Ατρόμητος Διαβατού 1-0 (photos)

Μέτριο παιχνίδι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, το οποίο κρίθηκε στο τέρμα του Κώστα Κίτσα στο 25ο λεπτό.

Η ομάδα του Λευτέρη Κελεσίδη διατήρησε το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα (συμπλήρωσε 11 μήνες χωρίς ήττα) ενώ σημείωσε και την τέταρτη συνεχόμενη νίκη επί του Ατρόμητου στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας τα τελευταία χρόνια.

Οι λιγοστοί φίλαθλοι στις εξέδρες παρακολούθησαν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, με ελάχιστο καθαρό χρόνο και μετρημένες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν είχε όμως τις ευκαιρίες προηγούμενων παιχνιδιών και το τέρμα του Κώστα Κίτσα με σουτ έξω από την περιοχή, του έφτανε ώστε να κατακτήσει το 8ο φετινό τρίποντο.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα των Παγγούρα και Ζερδαλή (ο δεύτερος δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας) είχε καλή ανασταλτική λειτουργία, ωστόσο δεν απείλησε επιθετικά, έχοντας βεβαίως και τις σημαντικές απουσίες των Τσιολάκη, Κωστογλίδη και Βοργιαζίδη.

Ο “δικέφαλος” είχε δύο-τρεις επισκέψεις με αξιώσεις στα καρέ του Νικολαΐδη, δίχως όμως αποτέλεσμα και το ρευστό 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Βρέσκας, με βοηθούς τους κ.κ. Μπακάλη και Σαρηγιαννίδη

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Μπουκλάς, Κούκλας, Κούκλης (56′ Κίτσας Σ.), Κίτσας Λ.Δ., Κίτσας Κ. (63′ Ασλάνογλου), Κίτσας Ν., Κίτσας Θ., Βασιλείου (75′ Σούγκαρης), Καραντουλαμάς, Καρατάσιος.

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μανιόπουλος, Δαλήγγαρος (85′ Καρατζάς), Κλάψης, Αρβανιτίδης, Παγγούρας, Μουρατίδης, Δημητριάδης, Λιλιόπουλος, Γκιάλπη, Τεπετός.

δείτε φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected