Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σίφουνας η Νίκη! (photos)

Η Νίκη Βόλου δείχνοντας αποτελεσματικότητα και ικανότητα στις στημένες φάσεις, πέρασε με 0-3 από την Ηγουμενίτσα, ένα σκορ που αδικεί την προσπάθεια των παικτών του Θεσπρωτού. Και τα τρία γκολ των Θεσσαλών ξεκίνησαν από τον Νικλητσιώτη.

Ο μέσος της Νίκης έφτιαξε από ισάριθμα φάουλ, τόσο το πρώτο γκολ (κεφαλιά Κορέτα στο 12′), όσο και στο δεύτερο στο 52ο λεπτό (κοντινή προβολή του Πετράκου μετά από προσπάθεια για διώξιμο του Πάνου πάνω στο σώμα του Ναουμίδη).

Το τρίτο γκολ ήρθε στο 79′. Ο Παπαδήμας έστρωσε στον Νικλητσιώτη ο οποίος απέτυχε να κοντρολάρει, όμως ο Μέτσε ήρθε από πισω του τελειώνοντας με εύστοχο πλασέ τη φάση.

Ο Θεσπρωτός είχε ένα πολύ καλό διάστημα, από το 15΄μέχρι το τέλος του α΄ημιχρόνου, με κορυφαίες στιγμές μια κεφαλιά του Μπίκα που πέρασε άουτ κι ενα σωτήριο διώξιμο του Δημολιού σε γύρισμα του Ντόκου προς τον Πέντσα. Ο Θεσπρωτός δεν είχε ανάλογη απόδοση και στο β΄ μέρος, αφού το γρήγορο γκολ με το ξεκίνημα της επανάληψης, έκοψε τα πόδια στους κιτρινόμαυρους.

Καλύτερες στιγμές, ένα καλό σουτ του Σουκιά που μπλόκαρε ο Τζήμας και μια προσπάθεια για κεφαλιά του Πέντσα από πολύ κοντά μετά από φάουλ του Σουκιά.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός (Μουρούτης): Κωνσταντάκος, Ηλίας (55′ Μέμμος), Μυρσινιάς, Νόνης, Πάνος, Πέντσας, Βιτώρος, Γιάκος (65′ Μπλέτσας), Ντόκος (83′ Λαγός), Σουκιάς, Μπίκας.

Νίκη Βόλου (Ξηροφώτος): Τζήμας, Παπαδήμας, Δημολιός, Ναουμίδης, Παρασκευαΐδης, Βέργος, Πετράκος, Νικλητσιώτης (88ο Παπαγεωργίου), Μέτσε, Κορέτα (83ο Γαρυφαλλόπουλος), Κόλα (85ο Αλεξανδρής)

περισσότερες φωτογραφίες στο thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected