Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει ακάθεκτη! (photos)

Παίζοντας μπροστά σε πάνω από 1.500 φίλους της, η Δόξα Δράμας δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του Ορφέα Ξάνθης με σκορ 3-0, που την διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά και την ολοκλήρωση της 19η αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «Μαυραετοί» ήταν πολύ καλοί κύρια στο πρώτο ημίχρονο όταν και από νωρίς πήραν το προβάδισμα και έχοντας τον έλεγχο στην επανάληψη πήρε δίκαια τη νίκη και πλέον θα προετοιμαστεί για τον εκτός έδρας αγώνα της επόμενης Κυρικής στην Πτολεμαΐδα κόντρα στον Μακεδονικό Φούφας.

Το φιλμ του αγώνα

5’ Κάθετη πάσα του Καρλόπουλου, λάθος από τον Μαρκάκη, εκμεταλλεύεται ο Ιγκόρ και με σουτ κάνει το 1-0.

9’ Μόνος του ο Πινδώνης δεν μπορεί να νικήσει τον Ρούφο.

21’ Φάουλ του Μουμίνογλου για τον Ορφέα, καλοχτυπημένο, λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο του Σικαλιά.

31’ Καλό μακρινό σουτ του Λ. Μαυρόπουλου έξω από την περιοχή ελάχιστα άουτ.

33’ Εκτέλεση φάουλ με τον Καρλόπουλο, η μπάλα αποκρούεται ασταθώς από τον Ρούφο και ο Δουκάκης που παραμονεύει και με σουτ κάνει το 2-0.

76’ Σουτ του Καρλόπουλος, μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Ρούφου και άουτ.

87’ Από πάσα του Λαδάκη, ο Καρλόπουλος πιάνει το σουτ και αυτή τη φορά βρίσκει τα δίχτυα και κάνει το 3-0.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Π. Τζαναβάρας): Σικαλιάς, Παγώνης (67’ Λαδάκης), Βιτλής, Κωστόπουλος, Παπαζούδης, Δουκάκης, Πινδώνης, Παναγιωτούδης, Καρλόπουλος, Ιγκόρ (58’ Ιότι), Μαρτσάκης (46’ Παβίσεβιτς).

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ (Μ. Μπογιατζίδης): Ρούφος, Λαζαρίδης (70’ Ζιγκολάρι), Κατρανίτσας, Θεοδωρίδης, Μακράκης, Μαυρόπουλος Λ., Καραγκιόζης Β., Μπουντακίδης, Χαλήλ Ιμπράμ, Μυγγίδης (30’ Τορομανίδης), Μουμίνογλου.

δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο dramagoal.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected