Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Απόλλων Κρύας Βρύσης 2-1 (βαθμολογία ΕΠΣ Πέλλας)

Πολύ καλή εμφάνιση και σπουδαία νίκη για την Αναγέννηση Γιαννιτσών, που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη πλευρά, ο Απόλλων ήταν απογοητευτικός και δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός, με αποτέλεσμα να χάσει το σερί τω 6 συνεχόμενων αγώνων χωρίς ήττα

Όπως αναφέρει η σελίδα του Απόλλωνα στο facebook, σε ένα παιχνίδι που σε άλλες εποχές προσέλκυε όλο τον ποδοσφαιρόκοσμο του νομού, ο αγώνας διεξήχθη παρουσία λίγων φίλαθλων και σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Η αναμέτρηση ι ξεκίνησε με τον Απόλλωνα να έχει ελαφρά υπεροχή χάνοντας μία καλή ευκαιρία αλλά η Αναγέννηση με μία “φωτοβολίδα” του Χαραβιτίδη, πήρε “κεφάλι” στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων πίεσε αλλά η Αναγέννηση ήταν αυτή που πέτυχε το νικητήριο τέρμα.

το φιλμ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Συνθέσεις

Αναγέννηση Γιαννιτσών : Σαββουλίδης, Αλεξανδρίδης Κ., Χαραβιτίδης, Ασλανίδης, Αλεξανδρίδης Γ., Κυζιρίδης, Καλαιτζής, Λαζαρίδης, Ξανθόπουλος, Κοκκινίδης. Γεωργιάς.

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Μιχαηλίδης Πα., Κίτσας, Τσιαρακίδης, Αντωνιάδης (64′ Βαμβακίδης), Παπαδόπουλος Γ., Μιχαηλίδης Πε., Βούλγαρης, Μωυσίδης (46′ Κουτρούμπαλος), Καραγιάννης.

Η βαθμολογία (σε 15 αγώνες)

1. Εδεσσαϊκός  35
2. Δόξα Μαυροβουνίου  35
3. Δόξα Εξαπλάτανου  33
4. Εθνικός Γιαννιτσών  26
5. Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας  25
6. Απόλλων Κρύας Βρύσης  23
7. Δόξα Μανδάλου 19
8. Δόξα Μελισσίου  18
9. Αναγέννηση Γιαννιτσών  17
10. ΑΣ Πρόμαχοι  14
11. Φίλιππος Σταυροδρομίου  12
12. Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου  12
13. Άρης Αμπελείων  12
14. Νίκη Καλής  11

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected