Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Οι δραστηριότητες της Ακαδημίας Βέροιας το Σαββατοκύριακο (11-12/2)

Τμήματα Υποδομής

Με τα τμήματα υποδομής του ΓΑΣ Κοπανού αναμετρήθηκαν οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις των Γεωργιανών, που η επιμελής προσωπική φροντίδα των ανθρώπων της Ακαδημίας Βέροιας δεν επέτρεψε να επηρεαστούν από τις ιδιαίτερα δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Την επόμενη αγωνιστική οι αθλητές των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας αγωνίζονται στην Κουλούρα με τον τοπικό ΠΑΟΚ.

Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 15/2.

Παιδικό Τμήμα

ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΝΗΣΕΛΙΟΥ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 6-1

Σύνθεση Ακαδημίας: ΚαλαΪτζίδης Δ., Γρηγοριάδης(32’ Στογιάννος), Αμπρικίδης, Ανάστος, Παπουλίδης, Μελιόπουλος, Σερεμέτας Β., Σάρκα, Πέρογλου, Σούλης, Λιόλιος (75’ Τράικο).
Σκόρερ Ακαδημίας: 55’ Σερεμέτας Β Δοκάρι για την Ακαδημία στο 67’ Μελιόπουλος

Εικόνα παιχνιδιού: Έχοντας απέναντί της μια ομάδα πάραπολύ καλή που δίκαια βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου, οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας προσπάθησαν πολύ για κάτι καλύτερο, ιδιαίτερα στο β’ ημίχρονο του αγώνα. Η ομάδα της Βέροιας θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα αν στο 67’ το σουτ πλασέ του Μελιόπουλου δεν έβρισκε το κάθετο δοκάρι και στο 72΄μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μελιόπουλου και πάσα ασίστ του Τράικο, ο τελευταίοςέβρισκε σωστά τη μπάλα και σκόραρε.

Την Τετάρτη 15-2 στο γήπεδο Γεωργιανών η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας θα αγωνιστεί με το ΓΑΣ Βέροιας για το αναβληθέν ματς. Ώρα έναρξης: 15.30’ μ.μ.

Επόμενη αγωνιστική: Το ΣΑΒΒΑΤΟ 18/2 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας φιλοξενεί στους Γεωργιανούς το Φίλιππο Μελίκης. Ώρα έναρξης αγώνα: 11.00’ π.μ.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ 2-1

Σύνθεση Ακαδημίας: ΣΟΥΡΟΒΙΚΗΣ, Παπουλίδης Κ., Ακριτίδης, Καϊλόγλου, ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ Αλ.,(56΄Σάρκα), ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, Σαντικίδης, Πρωτογέρης, (46’ Μελιόπουλος), ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, Χρυσόπουλος, Συμπεθέρης.

Σκόρερ Ακαδημίας:58’ Συμπεθέρης

Εικόνα παιχνιδιού: Πιάνοντας την καλύτερη απόδοση η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, αφού δημιούργησε πολλά σουτ στην αντίπαλη εστία δίκαια αισθάνεται αδικημένη από το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα της Βέροιας είχε την ατυχία να βρει σε μεγάλη ημέρα τον αντίπαλο Νο 1 –Παπαδόπουλος- ο οποίος σε σουτ- φάουλ του Παπουλίδη Αλ. Στο 38’ πετάχτηκε κυριολεκτικά στο γάμα της εστίας του διώχνοντας σε κόρνερ. Σε άλλες δύο φάσεις μια στο 72’ σε σουτ του Συμπεθέρη από το ύψος του πέναλτι και σε σουτ του Σαντικίδη στο 80’ ο τερματοφύλακας έκανε και πάλι δύο εκπληκτικές αποκρούσεις στερώντας από την Ακαδημία τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Πέραν του αποτελέσματος παρουσιάστηκε στους θεατές ένα πολύ καλό σε αθλητικά πλαίσια παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί το ντεμπούτο του νεαρού Σάρκα με την ομάδα της Ακαδημίας, που συνεχίζει να στηρίζεται σε νέα παιδιά.

Επόμενη αγωνιστική: Την επόμενη Κυριακή 19/2 η Ακαδημία υποδέχεται στο ΔΑΚ την Ακαδημία Μακροχωρίου. Ώρα έναρξης: 15.30’ μ.μ.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected