Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

ΦΑΣ Νάουσα – Αλμωπός Αριδαίας (1-0) Δηλώσεις προπονητών και παικτών

Μετά τη λήξη του αγώνα στο ΔΑΚ Νάουσας, οι προπονητές και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις.

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Τυριακίδης Γιώργος (Αλμωπός Αριδαίας): «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νάουσας και στον κόουτς για τη νίκη. Νομίζω ότι ήταν ένα ωραίο παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όσων το παρακολούθησαν. Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι, ένα ντέρμπι θα έλεγα, και νομίζω ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα αμφίρροπο. Δυστυχώς, χάσαμε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς ή βαθμό για να ήμασταν και εμείς ευχαριστημένοι.

Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που κάνανε. Σε ένα δύσκολο γήπεδο προσπάθησαν, διεκδίκησαν το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, θα έλεγα ότι ήταν ένα παιχνίδι «τρελό», με φάσεις εκατέρωθεν και η Νάουσα θα μπορούσε να προηγηθεί, αλλά και εμείς. Χάθηκαν ευκαιρίες κραυγαλέες και από τις δύο ομάδες και στο δεύτερο ημίχρονο πιστεύω ότι μπήκαμε καλύτερα. Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις για να κερδίσουμε το παιχνίδι, χωρίς να κάνουμε τη μεγάλη φάση. Νομίζω ότι το ματς έδειχνε ότι κάπου θα έγερνε και αν δεν έγερνε θα έληγε ισόπαλο. Δυστυχώς, σε μία φάση αδρανήσαμε και το πληρώσαμε για μία ακόμη φορά, όπως κάναμε σε αρκετά παιχνίδια εκτός έδρας. Είναι ένα θέμα που προσπαθούμε να το βελτιώσουμε, αλλά θεωρώ σημαντικό ότι για να πάρεις ένα αποτέλεσμα εκτός πρέπει να σκοράρεις.

Μετά το Δεκέμβριο, που μας δόθηκε η δυνατότητα με τις μεταγραφές, αλλάξαμε αρκετά το ρόστερ. Θα έλεγα ότι είμαστε καινούργια ομάδα και νομίζω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη. Το εύχομαι και το ελπίζω. Πιστεύω ότι το υπόλοιπο χρονικό διάστημα είναι καλό για όλους μας, αφού δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, αλλά κίνητρο και στόχους έχουμε όλοι σαν ομάδα, πρέπει αυτό να το εκμεταλλευτούμε καλύτερα γιατί ψυχολογικά μας δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε, να χτιστεί η ομάδα και να βγάλουμε τα συμπεράσματα για την καινούρια χρονιά και εκεί θα εστιάσουμε περισσότερο την προσοχή μας. Και ελπίζω η συνέχεια μας να είναι καλύτερη. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια και στην ομάδα της Νάουσας και στον κόουτς».

Ντίσιος Βαγγέλης (ΦΑΣ Νάουσα): «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων που προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε ένα γήπεδο που όσο περνούσε η ώρα αποτελούσε τροχοπέδη και για τις δύο ομάδες. Θα συμφωνήσω ότι στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες και θα μπορούσε μία από τις δύο να πάρει κεφάλι στο σκορ. Και απ’ ότι μας έχει δείξει η εμπειρία παιχνίδια που γίνονται σε τέτοιους αγωνιστικούς χώρους ουσιαστικά κρίνονται στο ένα γκολ. Ευτυχήσαμε να το πετύχουμε εμείς με έναν ποδοσφαιριστή που ήρθε από τον πάγκο, όπως τελευταία πολλά παιδιά μας έχουν βοηθήσει και έχουν πετύχει κρίσιμα τέρματα και μας έχουν δώσει βαθμούς.

Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες και των δύο ομάδων, γιατί παρότι το κίνητρο ουσιαστικά έχει χαθεί, έγινε ένα παιχνίδι που το χάρηκε ο κόσμος, είχε μονομαχίες, είχε πάθος και ευκαιρίες εκατέρωθεν. Θα πρέπει όλοι μας κάθε φορά να προσπαθούμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να πάρουν συμμετοχές και να προετοιμαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε από τα επόμενα παιχνίδια, ζητώντας πάντα όμως, αγωνιζόμενοι είτε εντός είτε εκτός έδρας τους, τρεις βαθμούς.

Νομίζω ότι ο κόσμος αποζημιώθηκε από το θέαμα που είδε σε ένα γειτονικό ντέρμπι με αρκετές ιδιαιτερότητες. Για εμάς το στοίχημα ήταν, πρώτον να μη δεχθούμε τέρμα στην έδρα μας, και δεύτερο το πώς θα παρουσιαστούμε έχοντας δεδομένο τις απώλειες δύο βασικότατων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι είναι και από τους πιο έμπειρους μαζί με τον Περηφανόπουλο. Και αυτά τα παιδιά αρίστευσαν, πήγαν πάρα πολύ καλά και αυτό μας γεμίζει με περισσότερη αισιοδοξία και ελπίδα για το μέλλον. Στις εναπομείνασες αγωνιστικές θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, δίνοντας ευκαιρίες σε νέα παιδιά να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να φέρουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και αξίζουμε να πάμε.

Καλή συνέχεια και στην ομάδα της Αριδαίας και στο φίλο τον Γιώργο, είμαστε αντίπαλοι για ενενήντα λεπτά μόνο, από κει και πέρα προσπαθεί ο καθένας από την πλευρά του στην ομάδα που προπονεί να δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Καλή συνέχεια και επιτυχίες σε όλους μας».

Οι δηλώσεις ποδοσφαιριστών:

Παπαευθυμίου Γιάννης (Αλμωπός Αριδαίας) : «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νάουσας για τη νίκη. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα και αγωνιστήκαμε σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, ήταν βαρύ το γήπεδο και ήταν αναμενόμενο να πάει σε μεγάλες μπάλες το παιχνίδι όπως και έγινε. Η απόδοση και των δύο ομάδων ήταν η ίδια. Κρίθηκε το ματς στις μονομαχίες και στις μεγάλες μπαλιές. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ σε μία φάση αδράνειας, όπως είπε και ο κόουτς, δυστυχώς χάσαμε και εμείς κραυγαλέες φάσεις και αν δεν σκοράρεις είναι δύσκολο να φύγεις με βαθμό ή βαθμούς. Το ματς αυτό τελείωσε, εμείς θα δουλέψουμε για ένα δύσκολο ματς την ερχόμενη βδομάδα στην έδρας μας για να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. Καλή συνέχεια στη Νάουσα».

Νίκου Τρύφων (ΦΑΣ Νάουσα) «Ήταν ένα ματς με πολλές μονομαχίες σε ένα κακό γήπεδο, δεν μπορούσαμε να παίξουμε την μπάλα κάτω. Παρά τις συνθήκες αυτές εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε, κάναμε ευκαιρίες, προϋποθέσεις πολλές και πετύχαμε να σκοράρουμε στο τέλος του αγώνα. Από δω και πέρα θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίζει η ομάδα, να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Μέσα από τις προπονήσεις να δουλεύομε σκληρά με αυτά που μας λέει ο κόουτς.

Σήμερα κάναμε αυτό που μας είπε, κρατήσαμε το μηδέν πίσω, σκοράραμε και κερδίσαμε. Να πω και στον κόσμο ότι εδώ στην ομάδα προσπαθούμε, δίνουμε όλο μας το είναι για να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected