Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η κοπή της βασιλόπιτας της ΑΕ Αλεξάνδρειας, με εκλεκτούς προσκεκλημένους αλλά και…μπηχτές! (photos+vid)

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της ΑΕ Αλεξάνδρειας στον σε γνωστό κοσμικό κέντρο της πόλης.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Σαμαράς, ο οποίος ευχαρίστησε όσους τίμησαν την ομάδα με την παρουσία τους αλλά και με την προσφορά τους, ταυτόχρονα όμως άφησε σαφείς αιχμές για την απουσία εκπροσώπου της ΕΠΣ Ημαθίας αλλά και τη μη πρόσκληση της διοίκησης από τους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας στην αντίστοιχη εκδήλωση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο επερχόμενο ντέρμπι με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/2 και ώρα 15.30 στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, πρέπει και οι δύο πλευρές να διασφαλίσουν ώστε τελικός νικητής να είναι το καλό ποδόσφαιρο και μόνο.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Αντωνίου, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Γκυρίνης, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Καρατζιούλα καθώς και εκπρόσωποι ΔΣ ομάδων και Ακαδημιών.

Αίσθηση προκάλεσαν οι ειλικρινείς και συνάμα θαρραλέες (για πολλούς και διαφόρους λόγους) δηλώσεις του Κώστα Ναλμπάντη (σημειωτέον κέρδισε και το τυχερό φλουρί) ο οποίος αφού έδωσε συγχαρητήρια σε παίκτες και προπονητή για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μέχρι στιγμής, σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα τόνισε ότι η ενασχόληση με τα κοινά έρχεται και παρέρχεται…παίρνοντας θέση λέγοντας :

“Όπως οι Τρικαλινοί αγαπούν το χωριό τους και αυτός αγαπά την πόλη της Αλεξάνδρειας και την ομάδα της ιδιαίτερα, γεγονός που δεν μπορεί να κρύψω.”

Οι τυχεροί από τους ποδοσφαιριστές ήταν ένας “παλιός” (Γιώργος Μυλωνάς) και ένας “νέος” (Φλογκέρτ Σκούρα), οι οποίοι και παρέλαβαν τα δώρα της διοίκησης

Οι δηλώσεις του προέδρου Δημήτρη Σαμαρά αλλά και των επίσημων καλεσμένων :

περισσότερες φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected