Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τα πήρε…στο κρανίο και έκανε την ανατροπή! (vid)

Η Νάπολι προηγήθηκε με γκολάρα, αλλά οι Μαδριλένοι το γύρισαν εντυπωσιακά και με το υπέρ τους 3-1 απέκτησαν γερό προβάδισμα για τα ταξίδι στο καυτό «Σάο Πάολο».

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα από την εξέδρα δεν μπόρεσε να δώσει κομμάτι της μαγεία του στους παίκτης της Νάπολι. Το έκανε βασικά στο ξεκίνημα, αλλά η Ρεάλ ήταν δυνατή. Επιβεβαίωσε πλήρως τον ορισμό του φαβορί και παρά τον αρχικό αιφνιδιασμό, βρήκε ρυθμό και όχι απλά γύρισε το ματς υπέρ της, αλλά έφτασε και σε σχετική απόσταση ασφαλείας με το 3-1, που θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, εάν ήταν εύστοχη στις σπαταλημένες ευκαιρίες της.

Ο Λορέντζο Ινσίνιε εκμεταλλεύτηκε μια γκάφα του Κέιλορ Νάβας για να δώσει προβάδισμα στους Ιταλούς υπό το βλέμμα του Ντιέγκο Μαραντόνα που βρέθηκε στις κερκίδες, ωστόσο οι γηπεδούχοι πήραν άμεσα τον έλεγχο του αγώνα και με τους Καρίμ Μπενζεμά, Τόνι Κρόος έκαναν την ανατροπή.

Ο Καζεμίρο στο 54′ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με ένα καταπληκτικό γκολ και παρά τις χαμένες ευκαιρίες των “παρτενοπέι” στη συνέχεια, οι κάτοχοι του τροπαίου πηγαίνουν ως φαβορί στη Νότια Ιταλία σε τρεις εβδομάδες.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

Συνθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κέιλορ Νάβας, Σέρχιο Ράμος (71′ Πέπε), Βαράν, Μαρσέλο, Καρβαχάλ, Καζεμίρο, Μόντριτς, Κρόος, Χάμες Ροδρίγκες (76′ Λούκας Βάθκεθ), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (82′ Μοράτα)

Νάπολι (Μαουρίτσιο Σάρι): Ρέινα, Κουλιμπαλί, Αλμπιόλ, Χισάι, Γκουλάμ, Ζιελίνσκι (75′ Αλαν), Ντιαβαρά, Χάμσικ (84′ Μίλικ), Καγιεχόν, Ινσίνιε, Μέρτενς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected