Ποδόσφαιρο Κόσμος

Όλα ανοιχτά για τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό της Τουρκίας

Δεν κατάφερε να σκοράρει ο Ολυμπιακός στο “Γ.Καραϊσκάκης” και τώρα είναι αναγκασμένος να το κάνει στην Τουρκία, αν θέλει να έχει ελπίδες πρόκρισης!

Προφανώς και υπήρχαν στόχοι πριν την έναρξη του αγώνα. Πρωταρχικός στόχος; Πάντα η νίκη. Δεύτερος και αρκετά σημαντικός να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα. Το 50% των στόχων δεν είναι κακό ποσοστό για τον Ολυμπιακό. Είχε πολλές απουσίες (Ιντέγε, Ελιουνούσι, Καπίνο), προστέθηκαν ατυχίες (αναγκαστική αλλαγή ο Φορτούνης) και υπήρξαν και λάθη (απευθείας κόκκινη ο Βιάνα).

Κι όμως. Ο Ολυμπιακός στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καλύτερος από την Οσμανλισπόρ, κράτησε μακριά από τα καρέ του τον αντίπαλο (μόλις μία τελική σε 90 λεπτά αγώνα) και είχε τις δικές του ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ. Και με τον Καρντόσο στο πρώτο μέρος και με τους Σεμπά, Μάρτινς στο δεύτερο. Εν τέλει έμεινε στο 0-0. Ενα αποτέλεσμα που διατηρεί το 50-50 της πρόκρισης για την Τουρκία σε μία εβδομάδα (23 Φεβρουαρίου).

το φιλμ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Σισοκό, Ρέτσος, Μαρτίνς (88′ Ανσαριφάρντ), Φορτούνης (71′ Μανθάτης), Ανδρούτσος, Σεμπά, Καρντόσο (76′ Ρομαό)

ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ: Καρτσεμάρσκας, Βρσάγεβιτς, Τσιουριουκσού, Προχάζκα, Τιάγκο Πίντο, Λουίζ Κάρλος (87′ Μαχέρ), Τσαγκιράν, Εν’ Ντιάιγ, Μπιφουμά, Ρεγκατέν, Ντελάρζ (81′ Ρουτσέσκου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected