Κατηγορίες
Διάφορα

Στον τελικό οι Ημαθιώτες Κύρου και Παπατζίκος! (vid)

O ΠΑΟ Κουφαλίων, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, πήρε την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών, κερδίζοντας τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου το μεσημέρι της Τετάρτης με σκορ 1-0.

Όπως αναφέρει το pamebala.gr, η ομάδα του Ανέστη Τσιτενίδη με αυτή την πρόκριση, απέκλεισε μία ακόμη ομάδα Α1 κατηγορίας, κάνοντας αντιληπτό προς τη Νίκη Μεσημερίου πως είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος.

Το γκολ της νίκης επιτεύχθηκε στο 21ο λεπτό από τον Πασχάλη Λιόντα, ενώ στο 80ο λεπτό, τα Κουφάλια είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αν η προσπάθεια του Μαντζιούνη δεν σταματούσε στο δοκάρι.

Συνθέσεις

ΠΑΟ Κουφαλίων: Κύρου, Χαραλαμπίδης, Γάκης, Χαριζάνης (30′ λ.τρ. Καζανάς), Λιόντας, Τσακίρης, Χατζηλασκαράκης (77′ Αϊβάζης), Μαργαρίτης, Μαντζιούνης, Παπατζίκος, Χωραφάς (65’ Θωμαϊδης)

Κεραυνός Αγγελοχωρίου: Αρβανιτάκης, Τραχανάς Κ. (67′ Δέδας), Μιχαηλίδης, Τραχανάς Αν., Σαραγιώτης, Μαρινόπουλος, Παπαζαχαρίας, Μπρόσκα, Φουρκιώτης, Ματζαρλής (67′ Γούγουλας), Σερμπίνης (61′ Αλεξόπουλος)

πηγή βίντεο : ORASI TV

Αντίπαλος στον τελικό η Νίκη Μεσημερίου

Την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου ερασιτεχνών πήρε η Νίκη Μεσημερίου, καθώς ήρθε ισόπαλη το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ηλιούπολη αντιμετωπίζοντας την τοπική ομάδα με σκορ 1-1.

Η Ηλιούπολη, η οποία παρουσιάστηκε με ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο είχε τις ευκαιρίες για να πάρει την πρόκριση, όμως η εμπειρία της Νίκης στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ήταν φανερή και αυτή βοήθησε τους φιλοξενούμενους να πάρουν την πρόκριση (ο πρώτος αγώνας είχε λήξει με 3-1 υπέρ της Νίκης Μεσημερίου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected