Ποδόσφαιρο Κόσμος

Δεν μπόρεσε να φτάσει στο… ύψος της Σάλκε (vids)

Το…πάρτι στις εξέδρες αλλά και το πολύ καλό πρώτο 10λεπτο, ήταν ότι καλύτερο παρουσίασε σήμερα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην άκρως πειθαρχημένη Σάλκε.

Ο “δικέφαλος” βρήκε απέναντι του μια ομάδα που ήξερε τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και με το εμφατικό 0-3, αποχαιρετά την Ευρώπη καθώς ο επαναληπτικός μοιάζει κάτι παραπάνω από τυπική διαδικασία.

Ο Βλάνταν Ιβιτς επέλεξε να ξεκινήσει με σχηματισμό 3-5-2 την ομάδα του, ωστόσο αυτό ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, με βάση τα όσα είχε σχεδιάσει όλο το προηγούμενο διάστημα ο Σέρβος τεχνικός.

Η έκπληξη του 38χρονου τεχνικού είχε να κάνει στην χρησιμοποίηση του Γιάννη Μυστακίδη στην κορυφή της επίθεσης, αντί του Πέδρο Ενρίκε που έμεινε στον πάγκο, με τον Στέφανο Αναθασιάδη, όπως αναμένοντας να έχει θέση στην ενδεκάδα.

δείτε το φιλμ της αναμέτρησης και βίντεο ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ : Γλύκος, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Σάχοφ, Μπίσεσβαρ (76′ Ενρίκε), Αθανασιάδης (85′ Ουάρντα), Μυστακίδης (55′ Τζάλμα Κάμπος).

Σάλκε: Φέρμαν, Νάσταζιτς, Χέβεντες (46′ Κέρερ), Νάλντο, Σταμπουλί, Γκορέτσκα, Μέγιερ, Κολάσινατς, Σεπφ, Μπούργκσταλερ (84′ Χούντελααρ), Καλιγκιούρι (81′ Κονοπλιάνκα).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected