Κατηγορίες
Διάφορα

Υπέρ Επαγωγικό Σύστημα (SIS) από το Κέντρο Κινησεοθεραπείας «Παναγιώτη Παλπάνα» – Η νέα τεχνολογία και η ξεκούραστη πρακτική θεραπεία

Χωρίς τίτλο1

To Κέντρο Κινησεοθεραπείας και φυσικής αποκατάστασης του Παναγιώτη Παλπάνα (Βικέλα 1 στο κέντρο της Βέροιας) διαθέτει πλέον την εντυπωσιακή τεχνολογία του Υπέρ Επαγωγικού Συστήματος της ΒΤL, η οποία χρησιμοποιεί ένα μοναδικό υψηλής έντασης ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.

Το Υπέρ επαγωγικό Σύστημα της BTL διαθέτει μοναδικές λύσεις υψηλής τεχνολογίας. Ο έξυπνος σχεδιασμός του πηνίου πάνω στον εφαρμοστή επιτρέπει την ομαλή διαδικασία θεραπείας με την συσκευή. ακόμα και κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες, που είναι συχνότητες έως 150 Ηz και ένταση έως 2.5 Τ.

Μοναδικό είναι επίσης και το σύστημα ψύξης του πηνίου. το οποίο επιτρέπει την παρατεταμένη χρήση της συσκευής για αρκετές θεραπείες. ακόμα και όταν λειτουργεί σε μέγιστες τιμές αυξάνοντας το φορτίο της.

Ο εφαρμοστής και ο πολύσπαστος βραχίονας είναι συντονισμένοι μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Για την εύκολη και ακριβής ρύθμιση των διαφόρων τύπων θεραπείας. ο εφαρμοστής είναι εξοπλισμένος με μα άνετη λαβή ενσωματωμένη με την συσκευή μέσω του πολύσπαστου βραχίονα, που επιτρέπει την ρύθμιση του εφαρμοστή σε οποιαδήποτε θέση.

Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες καλέστε στα τηλέφωνα που εμφανίζονται στην κάρτα παρακάτω :

(πατήστε επάνω)

Karta

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected