Το 16o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών UNI-League έχει πλέον καλπάζων αγωνιστικό ρυθμό και οι ομάδες απολαμβάνουν ολοένα και περισσότερο τους αγώνας τους!

Η Α’ Φάση του πρωταθλήματος έχει πάρει φωτιά και σε δύο περίπου εβδομάδες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, αναφορικά με τις ομάδες που θα περάσουν στο επόμενο στάδιο της διοργάνωσης!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα, ανά πόλη:

Αθήνα

Αστέρας Ραχούλας – Batman 4-10
P.S.G. – 2 Goals 1 Cup 3-1
Παπέι Σεντ Ζερμέν -Cobra FC 3-4
ΑΒΓΔΕ – Atletico F.C. Αμπελόκηποι 3-13
BCA – MILFS 7-5
Α… Μάλιστα – El Combativo 15-2
Fouriezoi – Παρταλιακός F.C. 6-0

Με το ξυραφάκι Xtreme 3 Sensitive η Wilkinson, χορηγός της διοργάνωσης, χαρίζει την πιο λεία και απαλή επιδερμίδα στον φοιτητή, για να μη μπορεί τίποτα να του πάει κόντρα! Το Xtreme 3 Sensitive με 3 εύκαμπτες λεπίδες, είναι ο καλύτερος σύμμαχός για την κορυφή

Θεσσαλονίκη

Άμπαλοι – Αλ Στακάτ Θεσσαλονίκης 9-2
Compilers – Τούμπα City 8-4
Partouzan – Les Μπαλαρίνες 17-8

Τo CU έχει δημιουργήσει δική του σχολή στην επικοινωνία. Ειδικά το Students xclusive είναι το SOS για κάθε φοιτητή. Και πώς να μην είναι δηλαδή αφού δίνει τον περισσότερο χρόνο ομιλίας προς όλους, κάτι που σίγουρα χρειάζεται σε όλους τους παίχτες του UNI-League.

Βόλος

Μπέμπηδες – Yakuza FC 7-4
Alex – Μπεταλένθια F.C. 13-8
Alex – Καφεκοπτείο FC 8-4

H UMBRO συνεχίζει την θεαματική της παρουσία στην Ελλάδα με την υποστήριξή της στο UNI-League! H αγγλική εταιρία έχει ήδη πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια ένα σπουδαίο come back στην ελληνική αγορά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και από εδώ.

Ηράκλειο

Α.Φ.Η. – Αλκοολικός Αστέρας 4-4
Παρτούζαν –  Republica 1-13
Remal Μαδρίτης – Sharks 1-11

Ρέθυμνο

Παρτουζάν – Πολιτικάμπαλοι 9-11
Οι Χοντροί – Wiki Tourists F.C. 0-2
Ατρόμητοι – ΕΑΡ 0-2

Ιωάννινα

Predators – Bianconeri 14-8
ΙΕΚ Δέλτα Ιωαννίνων – Χασάπηδες 15-5

Πάτρα

Άμπαλοι – Μπαρτσελιώμα 9-8
Zέβρες– Brothers7 10-3
Tοβυζάν- Brothers7 4-10

Η ΑΝΕΚ LINES δυνατός συμπαραστάτης της διοργάνωσης από το 2010, ταξιδεύει τις ομάδες από τις πόλεις της Κρήτης κάθε χρόνο. Η κυρίαρχος εταιρία στην ελληνική ακτοπλοΐα που πάντοτε απευθύνεται στο φοιτητικό κοινό με ειδικές και γενικότερες προσφορές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν την μεγάλη γιορτή.