Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 ΕΠΣ Ημαθίας – Όλα τα λεφτά το ματς στη Μαρίνα! Δείτε το pregame του SportsUp για τη 16η & 18η αγωνιστική αντίστοιχα

1ος όμιλος

Εντός έδρας αγωνίζονται οι δύο πρωτοπόροι αλλά και αδιαφιλονίκητα φαβορί του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής.

Η Νίκη Αγκαθιάς υποδέχεται τον Μακεδονικό Πλατάνου και έχει την ευκαιρία για μία ακόμη νίκη ώστε να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στη μαθηματική άνοδο στην Α1. Βαθμούς επιζητούν και οι “πράσινοι”, αν και έχουν δημιουργήσει μια σημαντική διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

Την ίδια ώρα, ο Άρης Παλαιοχωρίου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον αδιάφορο βαθμολογικά Εθνικό Κλειδιού, στοχεύοντας στην 13η φετινή νίκη αλλά και στη διατήρηση του εξαιρετικού αμυντικού ρεκόρ, καθώς έχει δεχτεί μόλις δύο τέρματα μέχρι στιγμής.

Ο ουραγός ΠΑΟΚ Κουλούρας παίζει έναν ακόμη “τελικό”, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, ενώ τα παιχνίδια σε Μέση, Σχοινά και Νησί, αναμένονται πολλά γκολ και γενικότερα αναμετρήσεις χωρίς σκοπιμότητες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (15.30) :

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Φίλιππος Μέσης – ΠΑΟ Παλατίτσια

Άρης Παλαιοχωρίου – Εθνικός Κλειδιού

Νίκη Αγκαθιάς – Μακεδονικός Πλατάνου

ΑΕ Σχοινά – Φίλιππος Μελίκης

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Θύελλα Σταυρού

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

2ος όμιλος

Τα βλέμματα στρέφονται στη Μαρίνα για την αυριανή 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου, όπου ο τοπικός ΑΟΜ υποδέχεται την Ελπίδα Μονοσπίτων.

Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη, η οποία και θα τους φέρει στη δεύτερη θέση ισόβαθμους με τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, που πραγματοποιεί το ρεπό της.

Την ίδια ώρα, ο πρωτοπόρος και αήττητος στα τελευταία 13 παιχνίδια Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας θα μεταβεί στη Ραχιά για να αντιμετωπίσει την πάντα υπολογίσιμη ΑΕΠ Βέροιας και στοχεύει στο νέο τρίποντο ώστε να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στη μάχη της παραμονής, ο ουραγός Μακεδόνας Βέροιας θα υποδεχτεί σήμερα Σάββατο (ο αγώνας ορίστηκε στις 15.30, όπως και αυτός ανάμεσα στη Δόξα Νάουσας με τον ΑΣ Πατρίδας) τον Αριστοτέλη Νάουσας ενώ η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται επίσης εντός έδρας, με αντίπαλο τη γειτονική Ακαδημία Μακροχωρίου.

Η αναμέτρηση του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας με τον Εθνικό Ράχης, διεξάγεται αύριο Κυριακή στις 10.30 το πρωί, καθώς το μεσημέρι είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του γυναικείου τμήματος των “πρασίνων”

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (15.30) :

Δόξα Νάουσας – ΑΣ Πατρίδας  (18/2 – 15.30)

Ακαδημία Βέροιας – Ακαδημία Μακροχωρίου

ΑΕΠ Βέροιας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

ΑΟ Μαρίνας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Εθνικός Ράχης  (10.30)

Μακεδόνας Βέροιας – Αριστοτέλης Νάουσας  (18/2 – 15.30)

Ρεπό : Νέα Γενεά Νικομήδειας

δείτε τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected