Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ανακοίνωση των ΑΣ Πατρίδας και Δόξας Νάουσας για τον τραυματισμό του Ιορδάνη Κακάνη

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ιορδάνη Κακάνη στο σημερινό παιχνίδι ανάμεσα στη Δόξα Νάουσας και τον ΑΣ Πατρίδας, επισκίασε το καλό θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες στο γήπεδο της Παναγιωπούλας.

Η έγκαιρη επέμβαση της ιατρού αγώνα κας Σοφίας Θεοδωρίδου, που προσέφερε τις πρώτες βοήθειες και διαπίστωσε άμεσα πως ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή ήταν ιδιαίτερα σοβαρός, με αποτέλεσμα να καλέσει άμεσα το ασθενοφόρο το οποίο και τον παρέλαβε. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κάταγμα κνήμης-περόνης, από τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς στο ποδόσφαιρο…

Οι διοικήσεις των δύο ομάδων έσπευσαν να εκδώσουν ανακοινώσεις για το περιστατικό και να ευχηθούν στο άτυχο παίκτη.

Αναλυτικά :

“Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του ΑΣ Πατρίδας ευχόμαστε στον Ιορδάνη Κακάνη ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα! Οι σκέψεις όλων είναι με τον φίλο και συμπαίκτη, που σήμερα στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στο παιχνίδι με τη Δόξα Νάουσας”

“Η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Νάουσας εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση στον ποδοσφαιριστή του ΑΣ Πατρίδας για τον σοβαρό τραυματισμό του και του εύχονται ταχεία ανάρρωση”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected