Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Κουλούρας για την εκδήλωση των 5 χρόνων λειτουργίας (photos)

Η Σχολή Ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ γιόρτασε την Παρασκευή (17/2) τα πέντε χρόνια λειτουργίας της με μια πολύ πρωτοπόρα και πετυχημένη εκδήλωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Είναι υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε αρχικά όλα τα μέλη της Σχολής (αθλητές και γονείς) που βρέθηκαν κοντά μας και ορισμένους από αυτούς που ανώνυμα και εθελοντικά πρόσφεραν στην οργάνωση και τη διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε επίσης τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Βέροιας κ. Θεόφιλο Κορωνά και τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας κ. Βασίλη Φωτιάδη για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ στους προσωπικά καλεσμένους του Νίκου Καρύδα (ποδοσφαιριστές και παράγοντες που συνεργάστηκαν στο παρελθόν μαζί του) για τη μεγάλη τιμή να παραστούν στην εκδήλωση μας:

Τον τεράστιο PABLO GARCIA!!!!

Το “δικό μας παιδί” ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΦΕ!!!

Τον Υπεύθυνο του Αγωνιστικού Τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ!!

Τον εκπρόσωπο των Τμημάτων Υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΚΩΣΤΑ ΜΑΛΙΟΥΦΑ!!!

Τους δύο καταξιωμένους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ που συνεχίζουν να γράφουν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΠΕΤΑΝΟ και ΣΩΤΉΡΗ ΜΠΑΛΆΦΑ!!!

Τέλος, να ευχαριστήσουμε όλες αυτές τις επώνυμες επιχειρήσεις, που με τη μορφή δώρων για τη λαχειοφόρο κλήρωση και με χορηγίες για το φλουρί κάθε τμήματος χωριστά, έδωσαν την διαφορετικότητα στην εκδήλωση μας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected