Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ατρόμητος Διαβατού – Ολυμπιακός Νάουσας 2-0 (photos)

Κλασικός Ατρόμητος και στο σημερινό παιχνίδι, που παρά τις ελλείψεις, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την εμπειρία του και έφτασε τους 23 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Μπροστά σε ελάχιστους θεατές, η ομάδα των Ζερδαλή και Παγγούρα (δεν αγωνίστηκε στο σημερινό παιχνίδι), οι “κυανόλευκοι” πέτυχαν δύο τέρματα στο δεύτερο 45λεπτο και έφτασαν τις 7 νίκες στη φετινή σεζόν. Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός δεν κατόρθωσε να σκοράρει στο πρώτο μέρος όταν κρατούσε στα μέτρα του το παιχνίδι και με τα δύο γκολ που δέχτηκε στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε κι άλλο έδαφος στον βαθμολογικό πίνακα, καθώς η διαφορά από την 13η θέση είναι πλέον στους 9 βαθμούς.

Πριν την έναρξη, η διοίκηση του Ολυμπιακού Νάουσας παρέδωσε ανθοδέσμη στον εκπρόσωπο των γηπεδούχων, αποτίοντας φόρο τιμής στον εκλιπόντα υιό της προέδρου του Ατρόμητου, Μαρίας Δελή.

Στα πρώτα 45 λεπτά, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και ελάχιστες ήταν οι καλές φάσεις στις δύο εστίες. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν μακριά τους επιθετικούς των “κυανολεύκων”, χωρίς όμως να απειλήσουν τον Νικολαΐδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά και στο 52′ άνοιξε το σκορ με τον Ζερδαλή, ο οποίος σούταρε, η μπάλα βρήκε σε αντίπαλο αμυντικό αλλά κατέληξε στα δίχτυα.

Οι “ερυθρόλευκοι” ρίσκαραν για την ισοφάριση, ανέβασαν τις γραμμές τους κι αυτό άνοιξε χώρους στην άμυνα τους, με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να φτάσει δύο φορές κοντά στο γκολ.

Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 84′ ο Δημητριάδης, μετά από γυριστή κεφαλιά του Ζερδαλή στο κέντρο του γηπέδου, με τον σκόρερ να κουβαλά τη μπάλα μέχρι την αντίπαλη περιοχή στέλνοντας την στα δίχτυα με ψύχραιμο πλασέ.

Συνθέσεις

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαίδης, Δαλλήγγαρος (85’ Συμεωνίδης), Μουρατίδης, Μανιόπουλος, Ζερδαλής, Κωστογλίδης, Δημητριάδης, Λιλιόπουλος, Γιάλπη, Τεπετός, Τσιολάκης (69’ Αρβανιτίδης)

Ολυμπιακός Νάουσας : Σπαθάκης, Κεπίσης (81’ Μάινος), Σαρακατσιάνος, Μήτσικας, Γαλανός, Τσέλιος Κ. (59’ Κωνστανινίδης Δ.), Ιτσκάρας, Βλαχοδήμος (69’ Κατσαράκης), Τσιούλης, Πετρίδης, Τσέλιος Α.

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού Νάουσας

“Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες του Ολυμπιακού Νάουσας, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην πρόεδρο της ομάδας του Διαβατού, για τον άδικο χαμό του γιου της, και συμμεριζόμενοι το πένθος τους, εύχονται δύναμη και αντοχή στην οικογένεια-ομάδα.”

περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected