Κατηγορίες
Β ΕΠΣ Ημαθίας

To SportsUp συγχαίρει τον Ολυμπιακό Λουτρού για την άνοδο!

Ημέρα γιορτής και χαράς για τον Ολυμπιακό Λουτρού, που από σήμερα πανηγυρίζει την άνοδο του στην Α2 Ερασιτεχνική!

Τρεις αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει κατηγορίας στην ΕΠΣ Ημαθίας και το τρίτο εισιτήριο ανόδου (μετά τους Αγροτικό Αστέρα Πλατέος και τον Αλιάκμονα Νησελίου) έχει από πλέον κάτοχο!

Ο Ολυμπιακός Λουτρού, με τη νίκη κόντρα στη Δόξα Επισκοπής και σε συνδυασμό τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής, «σφράγισε»» την άνοδο στην Α2, όπου επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια.

Περιττό να αναφέρουμε πως άπαντες στον σύλλογο αξίζουν συγχαρητήρια, καθώς η προσπάθεια που καταβλήθηκε φέτος ήταν αφενός ομαδική και αφ ετέρου για τον καθένα ξεχωριστά, βάζοντας από ένα λιθαράκι για την επιτυχία. Από τον πρόεδρο Αργύρη Καλοσόπουλο αλλά και κάθε μέλος της διοίκησης, αξίζουν πολλά μπράβο και βεβαίως πολλές ευχές για σωστό προγραμματισμό το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ένα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία αναλογεί βεβαίως και στον «πρωτομάστορα» της φετινής πορείας, τον προπονητή της ομάδας Νίκο Αναστασόπουλο, στον οποίο χρεώνεται η σταθερότητα καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς αλλά και η επιλογή των παικτών από το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν και χτίστηκε σταδιακά το «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Οι συνεργάτες του SportsUp συγχαίρουν όλους όσους συνέβαλαν για τη φετινή επιτυχία και τους εύχεται πάντα επιτυχίες, υπομονή και επιμονή στο πλάνο που έχουν θέσει.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected