Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άβολη ισοπαλία για τον Αχιλλέα

Δεν κατάφερε ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας να πάρει το τρίποντο από τον Ρήγα Φεραίο στη Νεοκαισάρεια και έχασε έτσι την ευκαιρία να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως αναφέρει το pieriasport, το τελικό 1-1 σίγουρα δεν ευνοεί τους γηπεδούχους ενώ από την άλλη δίνει έναν βαθμό ακόμη στην ομάδα της Μαγνησίας που πατάει σταθερά στην κατηγορία.

Στο 23΄η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη έμεινε πίσω στο σκορ όταν ο Γκίκα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Κούζα και ο Σπάθης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 0-1.

Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με σουτ του Παγωνίδη στο βρεγμένο τερέν και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι.

Στο 55΄ο Ρήγας θα μπορούσε να κάνει το 1-2 αλλά το πλασέ του Σέττου βρήκε στο εξωτερικό του οριζόντιου δοκαριού του Κούζα.

Η συνεχής βροχή και το λασπωμένο γήπεδο στη συνέχεια δεν άφησαν να παιχθεί ποδόσφαιρο και να δημιουργηθούν φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Έτσι παρέμεινε αυτό το 1-1 που σε καμία περίπτωση δεν ευνοεί την ομάδα της Πιερίας.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Καμπερίδης): Κούζας, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Σκέντος, Παγωνίδης, Τουλκερίδης, Φωκαΐδης (61΄Ζώβλικας), Δημηνάς, Πετρουζέλλης, Νάκας, Μανίκας.

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Γκάγκας, Σπάθης, Αλεξίου, Μπόρας, Γεωργατζής (78΄Καναβος), Κιπτίου, Γκίκας (70΄Χύσα), Σέττος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected