Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Οι δύο Έλληνες του Βελγίου, που τραυμάτισε ο ένας τον άλλον!

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Δημήτρης Κολοβός, ο οποίος δέκα περίπου λεπτά μετά το 5ο φετινό του γκολ στο Βέλγιο με τη φανέλα της Μαλίν, τραυματίστηκε σοβαρά και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών.

Εντυπωσιακή σεζόν πραγματοποιεί στο Βέλγιο με τη φανέλα της Μαλίν ο Δημήτρης Κολοβός, όμως το βράδυ του Σαββάτου η τύχη του γύρισε την πλάτη. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός που αγωνίζεται δανεικός στη βελγική ομάδα από τον Ολυμπιακό, πέτυχε το δεύτερο γκολ της Μαλίν στο 3-0 της ομάδας του επί της Λόκερεν, όμως δέκα λεπτά μετά τραυματίστηκε σοβαρά και μάλιστα μετά από μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Γιώργο Γκαλίτσιο!

Όπως αναφέρει το SDNA, ο Έλληνας αμυντικός δεν είχε καμία πρόθεση να τραυματίσει τον Κολοβό, ο οποίος μάλιστα το τελευταίο διάστημα βρίσκεται υπό την στενή… παρακολούθηση του Μίχαελ Σκίμπε για την Εθνική ομάδα. Άλλωστε, μέχρι αυτό το σημείο πραγματοποιούσε εξαιρετικές εμφανίσεις στο βελγικό πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας και 5 γκολ.

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Μαλίν λίγη ώρα μετά τον τραυματισμό του, οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών κάνουν λόγο για ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο, ενώ οι εξετάσεις έχουν προγραμματιστεί για το πρωί της Δευτέρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected