Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έχει βρει τον τρόπο ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης!

Ο Σωκράτης Κωνσταντινίδης με τα γκολ που σημειώνει, χαρίζει βαθμούς στο Νέστο.

Όπως αναφέρει η proininews, ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας της Χρυσούπολης σκόραρε και πάλι, πετυχαίνοντας με σουτ το νικητήριο γκολ του Νέστου που επικράτησε στην Αριδαία αν και βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το 17`.

Η αποβολή του Παπαζούδη στο 37′ ήταν καταλυτική για τους γηπεδούχους, ένα πλεονέκτημα που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Νέστος, ο οποίος ειδικά στο δεύτερο μέρος πίεσε πολύ την αντίπαλη άμυνα και έφτασε στο δεύτερο γκολ. Ντεμπούτο για το Νέστο, έκαναν ο Τόρες και ο Κούτεφ ενώ έπαιξε ως αλλαγή ο Αποστολίδης που απουσίαζε λόγω τραυματισμού στα τελευταία παιχνίδια.

Το τέρμα με το οποίο άνοιξε το σκορ στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας σημείωσε ο Ημαθιώτης Αργύρης Μουρατίδης στο 17ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : Μένιος, Ελευθεριάδης Θ., Αναστασιάδης (81’ Αλαμάνης), Μουρατίδης, Παπαζούδης, Ρογγότης (46’ Ελευθεριάδης Γ.), Παπαευθυμίου, Ζαρογιάννης, Ελευθεριάδης Λ., Παντελίδης (74’ Παπασυμεών), Κοβάτσης.

Νέστος Χρυσούπολης : Σουμουλίδης, Καζαντζίδης, Μαρκάκης Δ., Κοντογιάννης, Κωνσταντινίδης, Ντερτιλής, Μενίκου, Λάσπατζης (53’ Αποστολίδης), Βαλαβανόπουλος (67’ Κωνσταντίνου), Τόρες, Κούτεφ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected