Football League

Εμφάνιση από τα…παλιά και 5-0!

Ο ΟΦΗ ξέσπασε στην Αναγέννηση Καρδίτσας συντρίβοντας την με 5-0 παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο με την ελπίδα να ξεκινήσει την δίκη του αντεπίθεση. .

Όπως αναφέρει το gentikoule.gr, ο ΟΦΗ διέλυσε την Αναγέννηση Καρδίτσας χωρίς μάλιστα να φορτσάρει ιδιαίτερα. Δυσκολεύτηκε για 30 λεπτά και όλα άλλαξαν μετά την απόφαση του Παπαδόπουλου να αλλάξει πλευρές τους Ράντι, Μιλοσάβλιεβ.

Από εκεί και πέρα όλα έγιναν πιο εύκολα. Αφού έγινε το 1-0 με τον Χαντί, ήρθε ο Μπόατενγκ στο 44′ να ανοίξει λογαριασμό με την φανέλα του ΟΦΗ κάνοντας το 2-0.

Με την σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου ανέλαβε δράση ο Βουό που πέτυχε δυο γκολ μέχρι το 50′ καθαρίζοντας οριστικά το παιχνίδι. Μετά το 4-0 οι παίκτες του ΟΦΗ έδειξαν επιπολαιότητα με τον Παπαδόπουλο να βάζει τις φωνές στους παίκτες του που έκαναν το 5-0 με το τρίτο γκολ του Βουό.

Συνθέσεις

ΟΦΗ: Στρέζος, Κιάσσος, Κομεσίδης, Παντίδος, Κώτσιος, Μπόατενγκ (51′ Μητρόπουλος), Πουρτουλίδης, Χαντί, Ράντι (58′ λ. τρ. Πάγκαλος), Μιλοσάβλιεφ, Βουό (78′ Μάνος).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (59′ Βουκομάνοβιτς), Ντάνκουα, Σμίλτος, Τζέκος (72′ Μυργιώτης), Τσιλούλης, Κρητικός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected