Κατηγορίες
Football League

“Φωτιά” στην ουρά έβαλε η ΑΕΛΚ!

Η ΑΕΛ Καλλονής αξιοποίησε για δεύτερο σερί παιχνίδι την έδρα της, μετά από εκείνο με αντίπαλο την Καλλιθέα και επικράτησε 1-0 του Αγροτικού Αστέρα, σταματώντας το αήττητο των τριών διαδοχικών παιχνιδιών που είχε μέχρι πρότινος η ομάδα του Ευόσμου.

Σκόρερ του νικητήριου τέρματος ήταν ο Ρεπετσάς στο 54’. Η Καλλονή έπιασε στην 15η θέση τον Αιγινιακό έχοντας 12 βαθμούς.

Όπως αναφέρει το FL News, το παιχνίδι ήταν δυνατό, με σκληρά μαρκαρίσματα, κίτρινες κάρτες, έγινε στο πρώτο μέρος στο στάδιο της Μυτιλήνης. Η Καλλονή μπήκε δυνατά, μόλις στο 2’, απείλησε με το σουτ του Σισέ. Από την άλλη, ο Αγροτικός Αστέρας έχασε ευκαιρία με τον Τάι στο 25’ και θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ με την κεφαλιά του Δεινόπαπα στο 45’.

Στο δεύτερο μέρος, η Καλλονή ευτύχησε να σκοράρει με τον Ρεπετσά στο 54’ και κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος χωρίς να απειληθεί ιδίαιτερα. Απειλήθηκε μόλις στο 75’, όταν ο Μέρντοβιτς βρέθηκε σε καλή θέση, αλλά δεν νίκησε τον Μανιάτη.

Συνθέσεις

ΑΕΛ Καλλονής: Μανιάτης, Ρεπετσάς, Σάββα, Αποστόλου, Ευαγγελιδάκης, Ζουλιώτης, Γιουκαρής (80’ Μέγκαχεντ), Λίταινας, Λαμπράκης (80’ Αγριμάκης), Σοφιάνης, Σισέ (60’ Σβόγιτς).

Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Αργυρίου, Γκότοβος, Βουτσιάς (46’ Βαφέας), Τεγούσης, Κουκόλης, Τάι, Ουνγιαλίδης, Φιλίπε, Τριανταφυλλάκος (46’ Μέρντοβιτς), Δεινόπαπας (70’ Γκέσιος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected