Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet» – Αχιλλέας Νάουσας 3-0 (photos+vid)

Χάρη σε ένα πολύ αποτελεσματικό δεύτερο ημίχρονο, ο ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet» επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 8 παιχνίδια!

Η ομάδα του Νίκου Αντωνά, με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, αιφνιδίασε τους “κυανόλευκους”, εκμεταλλευόμενη βεβαίως και την αποβολή του Πέτρου Μπράτση στο 42ο λεπτό, ο οποίος είδε την κόκκινη κάρτα του ρέφερι κ. Μελτζανίδη.

Από την άλλη πλευρά, ο Αχιλλέας παρέμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι μακριά από τη νίκη, χωρίς όμως να χάσει έδαφος στη βαθμολογία καθώς βρίσκεται σταθερά στη 10η θέση με 17 βαθμούς.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, τα πρώτα τέρματα του Κώστα Ντέλλα με τα την κιτρινόμαυρη φανέλα, το πρώτο εκ των οποίων σημειώθηκε από τα 11 βήματα (57ο λεπτό) σε ανατροπή του Χρήστου Οικονόμου από τον Γκέτσο.

δείτε την εκτέλεση :

Στη φάση αυτή, οι φιλοξενούμενοι αμφισβήτησαν την απόφαση του ρέφερι, θεωρώντας πως ο αμυντικός έδιωξε πρώτα τη μπάλα.

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν μεν την κατοχή χωρίς όμως να καταφέρνουν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο διάστημα αυτό, ο ΓΑΣ είχε τρεις καλές ευκαιρίες με τους Μπούφι (έδιωξαν προ της γραμμής οι αμυντικοί του Αχιλλέα), Σπανό και Ντέλλα, ενώ η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά απείλησε με τους Σακελλάρη (κόντραρε η μπάλα σε αντίπαλο και κατέληξε κόρνερ), Μπράτση και διπλή ευκαιρία με Τουγγελίδη και Γκέτσο, με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Τρία λεπτά μετά το πρώτο γκολ της αναμέτρησης, ο ΓΑΣ έφτασε κοντά στο δεύτερο τέρμα, το πλασέ όμως του Τόσκα από πολύ καλή θέση κατέληξε ελάχιστα άουτ, ωστόσο αυτό που δεν κατάφερε ο συμπαίκτης του, σημείωσε στο 64′ ο Ντέλλας, ο οποίος πλάσαρε εύκολα σε κενή εστία μετά από λάθος της άμυνας σε σέντρα του Τζιβάρα.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Αχιλλέα, στο 74′ ήρθε και το τρίτο γκολ των γηπεδούχων, μετά από ωραίο συνδυασμό Σπανού και Μπούφι, με τον τελευταίο να πλασάρει ιδανικά για το 3-0.

Ενδιάμεσα, οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή με τον Χρήστο Οικονόμου, που δεν πλάσαρε όπως θα ήθελε στο τετ-α-τετ με τον Μπουμπουλέντρα ενώ ο Αχιλλέας είχε ένα καλό σουτ με τον Τσάλμα, που μπλόκαρε ο Χαβιαρόπουλος.

Η σημερινή νίκη του ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” αποτελεί μια πολύ τονωτική ένεση ενόψει του σπουδαίου ημιτελικού της ερχόμενης Τετάρτης με αντίπαλο τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ενώ στην αντίπερα όχθη, ο Αχιλλέας κρατά την εμφάνιση του πρώτου μέρους και “βλέπει” το επόμενο παιχνίδι, το Σάββατο 25/2 κόντρα στην ΑΕ Χαρίεσσας.

XATZH

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μελτζανίδης, με βοηθούς τους κ.κ. Αργυρίου και Σαρηγιαννίδη

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet» : Χαβιαρόπουλος, Πρόιος, Μισαηλίδης, Κατσουγιαννόπουλος, Μπούφι, Οικονόμου Χ., Σπανός (80′ Σιδηρόπουλος), Ντέλλας, Τόσκα (71′ Ορφανίδης), Κελέσμητος (75′ Τριανταφυλλίδης), Τζιβάρας.

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Γιάτσος, Σακελλάρης (78′ Ψαθάς), Γκέτσος, Καραμεταξάς, Στογιάννος Γ., Τσάλμας, Μπράτσης, Γιαμαλίδης, Τουγγελίδης (70′ Κακούδης), Καϊσίδης (70′ Σαμαράς Δ.).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected