Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Κόντρα στο…φάντασμα του ΠΟΑ, η σπουδαία “τριάρα”! (vid)

Για 13ο παιχνίδι η Προοδευτική παρέμεινε αήττητη παρουσιάζοντας τρομερή εικόνα στο γήπεδο επικρατώντας εύκολα με 3-0 του Ατσαλένιου, που δεν βρέθηκε καθόλου στο γήπεδο.

Όπως αναφέρει το stoplekto.gr, οι βυσσινί ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν μια μεγάλη νίκη και να φτάσουν τους 29 βαθμούς και τη 6η θέση.

Μόλις στο 3′ ο Κανελλόπουλος απείλησε, με τον ΠΟΑ να χάνει ευκαιρία στο 7′ με τον Φραγκιαδάκη. Στο 34′ ο Ζίζηλας με κεφαλιά έκανε το 1-0 με τά το κόρνερ του Λέκκα, με τον Κανελλόπουλο να χάνει πάλι σημαντική φάση στο 55′.

Στο 54′ ο Ατματςίδης νικήθηκε από τον Γιαγκιόζη, όμως ο Μπέλερη στο 73′ με κεφαλιά έκανε το 2-0, και επιβεβαίωσε δικαίως ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους μέσους στην κατηγορία.

Στο 85′ ο Γιακούμπι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Συνθέσεις

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας): Μπαντίκος, Ντάλλας, Καλάτζίδης, Ζίζηλας, Πατσατσζγλου, Παπανικόλας, Πέπας (52′ Τσαραούσης), Μπέλερης, Κανελλόπουλος, Λέκκας, Ατματζίδης (84′ Γιακούμπη)

ΠΟΑ (Βασίλης Κρασανάκης): Γιαγκιόζης, Πετράκης, Παπαδομιχελάκης, Πρωτογεράκης (7’5 Σακλαμάκης), Γενιτσαρίδης, Πετράς, Χατζηανδρέου, Χαρίτος (57′ Σταθόγλου), Ρουμπάκης, Μαραγκιουδάκης  (57′ Μπουτσίixης), Τριανταφύλλου

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected