Γ Εθνική / Τοπικά

Μένει ζωντανός στο κυνήγι της κορυφής! (photos+vid)

Σπουδαία νίκη του Διαγόρα Σεβαστής στην Εύβοια και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Πιερικού με τον Απόλλωνα Λάρισας, μείωσε τη διαφορά από την 1η θέση.

Από την άλλη πλευράς. η ΑΕ Ιστιαίας έβγαλε το κακό της πρόσωπο στο χορτάρι του αγωνιστικού χώρου του σταδίου της Ιστιαίας και μοιραία ήρθε η ήττα με 0-2 από μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας καθώς ο Διαγόρας όπως έδειξε και σήμερα μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στα ψηλά διαζώματα του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του κ. Παπαδόπουλου άνοιξε το σκορ στο 8΄ με τον Γεωργίου και στο κλείδωσε την νίκη με τον ίδιο παίκτη να κάνει το τελικό 0-2.

το φιλμ του αγώνα και περισσότερες φωτογραφίες στο palmosev.gr

Συνθέσεις

Α.Ε. Ιστιαίας (Παπανικολάου): Μάλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Φυσαράκης, Γεωργιάδης(81΄ Χαραλαμπίδης), Στεργίου Α. (81΄ Μπιμπάι), Αλεξίου, Ίβιτς, Νικολέτος, Ηλιόπουλος (67΄ Θόρια)

Διαγόρας Σεβαστής (Παπαδόπουλος): Αλυσανδράτος, Τάχος, Σκλιοπίδης, Λαγδάρης, Δημητρίου, Μίχος, Δημητρουλόπουλος, Γεωργίου (85΄Χατζηκωνσταντίνου), Σαμανίδης, Μπενίσκος (90΄Μυλωνάς), Καράμπελας (68΄ Κατσιαμήτας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected