Κατηγορίες
Football League

Μόνο η νίκη έχει σημασία!

Μπορεί ο Πανσερραϊκός να χρειάστηκε και πάλι να στήσει την μπάλα στα 11 μέτρα προκειμένου να βρει δίχτυα μετά από 74′ και να κερδίσει με 1-0 τον Κισσαμικό, ωστόσο… ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!

Η ουσία είναι πως μετά από δύο και πλέον μήνες οι «κόκκινοι» ένιωσαν πως είναι ο πανηγυρισμός και πήραν το πολυπόθητο τρίποντο που ήθελαν ολοκληρώνοντας με επιτυχία το πρώτο σκέλος της διπλής αποστολής τους, καθώς εκκρεμεί και το ματς κόντρα στην Καλλονή την Τετάρτη.

Όπως αναφέρει το serressport, με την βροχή που είχε πέσει να έχει δημιουργήσει προϋποθέσεις για δυνατό ματς και… κατάθεση ψυχής, οι Σερραίοι έβγαλαν πάθος στον αγωνιστικό χώρο, ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους στην μεγαλύτερη διάρκεια, έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τη νίκη, έκαναν και ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Βοσκόπουλου στο 72′ και μόνο όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο στο τελευταίο δεκάλεπτο (αποβλήθηκε ο Φουσού με τραβηγμένη 2η κίτρινη) αναγκαστικά οπισθοχώρησαν, πιέστηκαν και απειλήθηκαν.

Ωστόσο ακόμη και τότε έδειξαν τον απαραίτητο ζήλο και με τις καθοριστικές επεμβάσεις του Ρίστιτς και του Σιάκκα διατήρησαν το μηδέν και απέκτησαν το δικαίωμα να χαρούν μετά από αρκετό καιρό.

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός: Ρίστιτς, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Φούσου, Γαβριηλίδης, Τσιμίκας, Ρούτσης (90’ Παπατζίκος), Κάκκο (75’ Σιάκκας), Γκούρτσας (90+3’ Τάντιτς).

Κισσαμικός: Λαζαρίδης, Τσοντάκης, Παντελάκης, Μπουγαΐδης (76’ Γιαλούσης), Κουρέλλας, Ψιάνος (69’ Τιάγκο), Γκούμας, Μαρτίνεθ, Κίκε (69’ Ποκόνγκ), Μάντζης, Στογιάνοφ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected