Football League

Τρίποντο μετά από δύο μήνες!

Δύο ολόκληρους μήνες περίμενε ο Αχαρναϊκός για να πανηγυρίσει ξανά τη νίκη, αφού τελευταία φορά που είχε γευτεί το τρίποντο ήταν κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα (2-1, 22/12/2016).

Έπειτα από επτά σερί ήττες- ενδιάμεσα πήρε στα χαρτιά με τον Πανθρακικό- η ομάδα του Μενιδίου πήρε τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στο σπίτι της κόντρα στον Αιγινιακό. Και μάλιστα με ανατροπή.

Όπως αναφέρει το FL News, οι «πράσινοι» αγχώθηκαν, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ με τον Ζγκούρη (30’), αλλά βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και νίκησαν, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Δημήτρη Ντάγκρα. Ο νεαρός ακραίος μεσοεπιθετικός κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε η ισοφάριση στο 34’, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του στο 68’ με εξαιρετικό αριστερό πλασέ και κλείδωσε τη νίκη στο 71’ με σουτ προ κενής εστίας.

Η ομάδα από το Αιγίνιο έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αλλά στο δεύτερο μέρος προδόθηκε από τα αμυντικά της λάθη. Έτσι παρέμεινε για έβδομο σερί παιχνίδι (0-3-4) μακριά από τη νίκη, με αποτέλεσμα να παραμείνει στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Συνθέσεις

ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Ψύχος, Σωτηράκος, Λύρας (55’ Πλαβούκος), Τσεμπερίδης, Καραντασιάδης, Ζαχαρός (68’ Μεζίνι), Ντάγκρας (90’ Μεγαλοοικονόμου), Αναστασίου, Σταμούλης, Τσουβαλτσίδης, Τζέφερσον.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Καραγκιόζης, Τσολακίδης, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Αντωνιάδης (74’ Γκατσολάρι), Ζούρκος, Ζγκούρη, Σκραπάρας (78’ Παπαδόπουλος), Μπουρντουζάν (67’ Φασίδης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected