Γ Εθνική / Τοπικά

Η αφαίρεση βαθμών την…πείσμωσε! Δημοσίευμα για ξύλο στο τέλος του αγώνα

Μια πολύ σπουδαία νίκη σημείωσε η Αχαϊκή που επικράτησε με το “φτωχό” πλην πολύτιμο 1-0 του Παναρκαδικού και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Όπως αναφέρει το patragoal.gr, η Αχαϊκή είχε αρκετά καλή εικόνα, κυκλοφορώντας την μπάλα στο μέτρο του δυνατού σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Μπορεί να μη δημιούργησε πολλές τελικές προσπάθειες, αλλά είχε καλές προϋποθέσεις για να πετύχει κάποιο γκολ, το οποίο ήρθε στο 26’, όταν ο Λαμπρόπουλος έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Μικελάτο κι εκείνος δεν αστόχησε.

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου ούτε στο α’ μέρος αλλά ούτε στην επανάληψη, ακόμη κι όταν ο Αναγνωστόπουλος (54’) αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ακολουθεί το ματς της Τετάρτης κόντρα στην Παναχαϊκή και το Σάββατο η αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα Μεγαλόπολης στην Κάτω Αχαγιά.

Συνθέσεις

Αχαϊκή (Γαβριλόπουλος): Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Ρίλντι, Σωτηρόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γεωργόπουλος (Σπυρόπουλος), Αναγνωστόπουλος, Δριμάλας (Αγγελόπουλος), Μικελάτος (Μαντάς)

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Κυριακόπουλος, Γκρόσιος, Αρώνης, Δήμος, Γκίτζιας, Σταθόπουλος (63′ Μέλλος), Βελισσάρης, Σαλαπάτας, Κολλιόπουλος (74′ Καναβέτας), Πούτσι (80′ Γιουκούδης)

Απίστευτα πράγματα περιγράφει το arcadiasports

Αμέσως μετά την λήξη της αναμέτρησης, οι παίκτες της Αχαϊκής πιάστηκαν στα χέρια με τους παίκτες του Παναρκαδικού όπως αναφέρει το arcadiasports

Συγκεκριμένα, οι γηπεδούχοι κινήθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες του Γιώργου Αντωνόπουλου, με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα κι από τις δύο πλευρές.

Η συνέχεια δόθηκε κι εκτός αγωνιστικού χώρου, όταν οι δύο ομάδες κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια. Εκεί, οι παίκτες της Αχαϊκής κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τους παίκτες του Παναρκαδικού, με αποτέλεσμα να παίξουν αρκετές μπουνιές και κλωτσιές στο χώρο μετά τη φυσούνα. Οι αστυνομικές δυνάμεις αιφνιδιάστηκαν και παρότι ο αριθμός τους, ήταν μεγάλος δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν εγκαίρως σ’ αυτήν την επίθεση.

Οι πιο ψύχραιμοι προσπάθησαν να ηρεμήσουν την κατάσταση και να προλάβουν τα χειρότερα. Με επιστολή του ο Παναρκαδικός, είχε ενημερώσει εδώ και αρκετές ημέρες για την πιθανότητα επεισοδίων στο γήπεδο της Αχαϊκής.

Θυμίζουμε ότι πρόπερσι ο αγώνας ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε διακοπεί και οι παίκτες των φιλοξενούμενων, χρειάστηκε να περιμένουν πάνω από τρεις ώρες στα αποδυτήρια, μέχρι να αποχωρήσει ο κόσμος που τους απειλούσε και να μπουν στο πούλμαν με ασφάλεια, ώστε να ταξιδέψουν προς Τρίπολη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected