Κατηγορίες
Γ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Ασπρόμαυρες Αμαζόνες 12-1 (photos)

Με μία ακόμη μεγάλη σε έκταση νίκη νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και διατήρησε το αήττητο στον 2ο όμιλο της Γ Εθνικής.

Αντίπαλες σήμερα οι Ασπρόμαυρες Αμαζόνες Πέλλας, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει κριτικής με τελικό σκορ 12-1

Χαρακτηριστικό της αποτελεσματικότητας των κοριτσιών του Αγροτικού Αστέρα είναι πως στο πρώτο ημίχρονο σημείωσαν 10 τέρματα!

Πέντε τέρματα σημείωσε η Παπαδοπούλου Χαρά που συνεχίζει να βρίσκεται μόνη πρώτη στην κορυφή των σκόρερς της Γ´ Εθνικής, δυο τέρματα η Ντούσκα ένα σε κάθε ημίχρονο, δυο η Καλαϊτζόγλου, η Μουρατίδου πέτυχε επίσης δυο γκολ και ένα όμορφο η Μπαξεβάνου, με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της περιοχής, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενες πέτυχαν το γκολ της τιμής με τη Ζγουράκη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, κόντραρε στο τοίχος άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα της Κανελλάκη.

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Γιάννος): Κανελλάκη, Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη (52′ Δεληγιαννίδου Αγγ.), Στρίμπα, Φεϊμ, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου, Ντούσκα (46′ Δεληγιαννίδου Α.),

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Δημήτριος Αβραμίδης): Σιώπη, Πρέμτση (46′ Συρόκα), Κάσα,  Μαντζούκη, Λαζελή, Σγουράκη, Αλατζίδου, Παπαδοπούλου Σ., Παπαδοπούλου Χ. (20′ Δεβετζή), Σετσίδου (46′ Μαλαματίδου), Λαζαρίδου Α.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected